5-та не може да включи

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Съб 05 май 2007 11:14

Реши се проблема за 5 мин. и 20 кинта.
Сервиза на Ричард Груев в Сердика. Не знам дали е негов, но виси там по цял ден. Точно под терасата ми е, а не съм знаел, че са добри майстори.
5 мин. работа беше. Качиха ме на стенда, аз вътре в колата, само ми каза да изредя предавките, отдолу майстора пипна нещо, свалиха ме да я пробвам на пътя и всичко беше наред. 20 лв. и всичко свърши за 5 мин.
Благодаря за съветите.

meri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот meri » Пон 29 окт 2007 14:35

Колега,къде е тоя сервиз на Ричард Груев в Сердика.Поясни малко .

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пон 29 окт 2007 15:08

100% малко масло в ск. кутия трябва да се долее

Потребителски аватар
ostavime
Двигател:

Мнениеот ostavime » Пон 29 окт 2007 17:39

Сервиза се намира точно до завода на Данон.
Ето къде се намира на картата. Много съм доволен от момчетата. както вече споменах за 3 мин. решиха проблема.

Ако трябва ще се срещнем някъде, където ти е удобно и ще помогна в ориентирането.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=1dd4e ... =&oType=57

meri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот meri » Вто 30 окт 2007 14:34

Колега,аз работя точно тук в бизнес център Сердика.Кажи до кой блок се намира тоя сервиз на Ричард Груев,че да реша и аз проблема.

Потребителски аватар
ostavime
Двигател:

Мнениеот ostavime » Вто 30 окт 2007 17:07

От Бизнесцентъра не по тази със светофара, а горната. Съвсем в началото има 2 сервиза, един от ляво и един от дясно. Продължаваш още надолу и ще го видиш. Той е от дясно, когато идваш от К. Величков, точно преди сладоледите Дарко и Данон.
Имаш и ЛС.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Вто 30 окт 2007 20:27

УАААУ!Съжалявам,че сега виждам темата.Проблема не е бил в маслото,а в едни пластмасови лостчета.Сменят се буквално за 1 минута.Всеки може да го направи и без канал.Двете лостчета струват 5-6лв.(със сигурност са ти сменили само едното).Меко казано са ти отрязали главата с тези 20лв.Този сервиз изобщо не ми го хвали!!!

Потребителски аватар
ostavime
Двигател:

Мнениеот ostavime » Вто 30 окт 2007 21:37

На вас ви се струва много лесно да кажете, че трябва да се сменят някакви си пластмасови лостчета и с това да изчерпате едва ли не темата. Обаче: Какви са тези лостчета? От къде се купуват? Как се казват? Къде се намират? Как се сменят? За колко време? И още куп въпроси, ги пропускате. Едва ли не, всеки трябва да е с образование на автомонтьор. Да не говорим, че авотмобила може да е на жена ми. И какво очакваш, тя да легне и да поправя скоростите?
Аз капак не го отварям, освен да доливам течност за чистачките. (да чукна на дърво, не се е налагало за друго, а и да се наложи, ще го отворя и ще гледам умно)
Съжалявам, но не мога да приема такъв отговор. Склонен съм да "ми отрежат главата" с 20 лв. но да ми отстранят проблема за 3 мин. , от колкото аз да се моткам около колата цял ден и накрая пак да завърша в сервиза.
Другия път ще те търся, за да ми спестиш 20 кинта и ще пием бири.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Вто 30 окт 2007 21:56

Извинявай,че се изказах малко остро. :oops: Най-важното е добре свършената работа!Парите се губят и печелят-те са за това.В случая наистина можех да ти спестя 10-15лв. с няколко снимки и съвета(късно ти видях темата).Нямам против да ме потърсиш,ако имаш проблем около Пловдив.Ще се опитам да помагам по възможност.Вече почти си довърших канала.Имам и свястни инструменти.Телефона ми е 0898363715-по всяко време на денонощието.В София имате клубни сервизи.vaskoto1 и niksi (vit autosofia специалист по карбуратори).
Във важните теми има повече информация.
http://forum.vwclub.bg/viewforum.php?f=13
Не ги познавам лично,но ти гарантирам за тях. :wink:

Последна промяна от тръба на Вто 30 окт 2007 22:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Вто 30 окт 2007 21:57

Колега ostavime,не се нерви бе човек-решил си проблема,споделил си от каквое,помагаш на колегите тук във форума....
А тва дали са те щавили или не-въпрос на гледна точка...Ти си решил проблема с/у 20есе лева и за 3 минути...а колко да ти вземат,нали и те са човек и те требе бира да пият.....В крайна сметка си си спестил време,което щеше да мине в шугавене около колата и в нерви......
И мен комшиите ме питаха дали колата ще ми върне времето(като пари имаха впредвид),което отделих за да си я ремонтирам сам- е не няма,ама кво от това...то си има и тръпка.
Поздрави..

Потребителски аватар
ostavime
Двигател:

Мнениеот ostavime » Вто 30 окт 2007 22:11

Да се нервя? Няма такова нещо.
Тук сме, за да си помагаме с каквото можем.
Такова отношение като в този форум от потребителите не съм видял на дуро място. (положително имам в предвид)

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Сря 31 окт 2007 8:18

тръба написа:УАААУ!Съжалявам,че сега виждам темата.Проблема не е бил в маслото,а в едни пластмасови лостчета.Сменят се буквално за 1 минута.Всеки може да го направи и без канал.Двете лостчета струват 5-6лв.(със сигурност са ти сменили само едното).Меко казано са ти отрязали главата с тези 20лв.Този сервиз изобщо не ми го хвали!!!

Само не ми е ясно кви лосчета

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Сря 31 окт 2007 10:26

joro_g400 написа:
тръба написа:УАААУ!Съжалявам,че сега виждам темата.Проблема не е бил в маслото,а в едни пластмасови лостчета.Сменят се буквално за 1 минута.Всеки може да го направи и без канал.Двете лостчета струват 5-6лв.(със сигурност са ти сменили само едното).Меко казано са ти отрязали главата с тези 20лв.Този сервиз изобщо не ми го хвали!!!

а бе и аз знам че това поло е със жила, но както и да е :D

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Сря 31 окт 2007 15:34

vladko_g40 написа:
joro_g400 написа:

а бе и аз знам че това поло е със жила, но както и да е :D
Така ли стана?!Направо съм за разстрел. :oops: :cry: Млъквам. :oops:

Потребителски аватар
offside
Автомобил: Passat B5 1997
Двигател: 1.8 20v ADR

Мнениеот offside » Чет 01 ное 2007 1:07

мм по добре 20 отколкото 50 в юнитрейд ;) там по ниска цена няма :P пък и сасигурност щяха да ти кажат масло дори и да няма нужда

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”