http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... =38939&hl=
Я го виж този руснак кво прави...
А от тази дума дросел вече ми се повръща.
голям проблем с дросел:(
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Колеги, линка на руски е много важен и би бил много полезен за всички. Молбата ми е ако някой владее добре руски да преведе темата. Аз почти схвнах смисъла, но не разбрах най-важното, как се реши на края проблема с изтритите пътечки? Аз имам същия проблем и съм писъл доста по-въпроса във форума, но е временно решен за сега. 

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Мне крачетата така направени на леко различно ниво, тои обяснява че всъщност е добра идея, щото при износване на пътечката под краче 1 зацепва краче 2 и т.н. което на практика означава че се удължава неколкократно живота на една писта.... въпроса е по-скоро че всяко нещо е предвидено колко време да работи безпроблемно.... щото съгласете се от ВАГ немат кой знае къв интерес да изкараш безпроблемно с една кола цял живот
По-скоро нашия проблем е че при нас таз кола пристига след изтичане или на ръба на тоз срок... и затва на печелившите честито.....

По-скоро нашия проблем е че при нас таз кола пристига след изтичане или на ръба на тоз срок... и затва на печелившите честито.....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”