Купих си поло (отново) и имам няколко новобрански въпросчета

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Нед 19 авг 2007 23:32

Мисията е изпълнена :!: :D - Благодаря ви :!:
Изображение

То било супер лесно да се махне дръжката ,ама като незнаеш как .., ле-ле само как щях да я потроша :lol:

Днес си смених и свещите ама голям зор докато ги извадя - направо бяха клеясали и ръждясали отвсякъде , а що боклуци паднаха в горивната камера и се наложи да ги извадя с прахосмукачка. Така като ги гледам как са ръдясали външно май са "ОРИДЖИНЪЛДЪ" - не са сменяни никога ,а електрода им вече беше станал на "прекрасен", равнобедрен триъгълник

Изображение
Изображение

meri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот meri » Пет 24 авг 2007 13:08

acidburn написа:мога да съм ти полезен по 6) точка.

поразтърсих се и се оказа, че искат по 70лв за нов ключ за полото почти навсякъде (всякакви дупки, сервизчета и т.н.).

реших да не рискувам и отидох в Порше България. нов ключ ми излезе точно 50лв и ми взеха 28лв за програмирането на компютъра и 2 лв за нарязването. също така ми изтриха всички ключове от имобилайзера, които биха могли да запалят колата и останаха само 2та, които притежавам. общо ми отне около 2 седмици и 3 пъти ходене до въпросната фирма :D и сега съм спокоен, че в предишния собственик няма ключ, тъй като ми го продаде с 1 ключ.

п.с. като се замислиш тоя разход по колата е еднократен и много по-малък от всички други ;) бензин, масло, спирачки и т.н. :)

Колега,къде се намира Порше България.Дай адрес,че и моя проблем е същия.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”