Ох,семеринга на избирача на скорости ме нерви нещо май?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
meri
Автомобил:
Двигател:

..

Мнениеот meri » Сря 07 ное 2007 22:19

Мамка му!Днес минах покрай един сервиз в Банишора щото там живея и оня майстора ми вика-20-30 лева ще ти струва тая смяна.Те като видят жена и яко набутване става.От форума разбрах,че повече от 10 лева не струва смяната и сега ще търся друго място където да ми го сменят.

meri
Автомобил:
Двигател:

==

Мнениеот meri » Чет 08 ное 2007 9:09

Благодарение та тоя готин форум снощи влязох в роля на учител на майстора в кварталния сервиз.Аман от пишман майстори.Убеждавах го ,че тоя семеринг е отвън,а не вътре в скоростната кутия.Карах колата да го види на канал и ми каза-права си.Ако не беше форума можеше да отида някъде и да ми вземат пари все едно са сваляли и ремонтирали скоростна кутия.Те така и правят.Използват невежеството на мнозина и дерат 5 кожи.
Та още веднъж благодаря на прекрасния форум.

Потребителски аватар
tu6ana
Автомобил:
Двигател:

мамката им на пишман майсторите

Мнениеот tu6ana » Вто 04 дек 2007 9:37

Мери права си скъпа (извини ме за откровенноста) но и аз попаднах на едни майстори дето така ме подхлъзнаха,че вместо да купя една джажа за 140лв и да си реша проблема те ме мотаха и дадах 800лв МАМКАТА ИМ МРЪСНА (ивинявай за репликата) и пак не ми решиха проблема. Това беше със старата кола и за това си взех половерче защото има най якия форум. Да са живи и здрави всички колеги дето споделят тая ценна информация с нас хората дето не разбирама много от тая матирия.

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Вто 05 фев 2008 1:19

и на мен ми е омаслено от долу ше лиагам утре да гледам от какво е дано да е от скоростите не от колиановиа вал че баиа цапане ше има

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пон 25 фев 2008 2:21

от семерингата е мамка му ебаси кефа че биах са уплашил един такув малииии чукам на дарво и биагам да смениам

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”