Фарове 6n2 -> 6n1
- DesertFire
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фаровете с Ореолите, както казвате вие (или Angel Eyes) ги има за 6н и 6н2 - различни са, и трябва нагаждане - но интересното е, че идва в упътването за инсталация как да се нагодят
. Цента им доколкото съм наясно е около 180 Еврота.
незнам колко фирми ги произвеждат, но тук колегите ми казва: "Само FK Automotive". След като казват "само" дпускам, че има и още марки, освен тази, но тези съм ги виждал и муцуната на колата се промменя тотално.
Изключително е, а на поло 6н и 6н2 стоят по-добре (лично мнение), отколкото на доста от моделите на БМВ. Също не ми харесва как стоят на 9н и 9н3

незнам колко фирми ги произвеждат, но тук колегите ми казва: "Само FK Automotive". След като казват "само" дпускам, че има и още марки, освен тази, но тези съм ги виждал и муцуната на колата се промменя тотално.
Изключително е, а на поло 6н и 6н2 стоят по-добре (лично мнение), отколкото на доста от моделите на БМВ. Също не ми харесва как стоят на 9н и 9н3
- DesertFire
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Във сайта на клуба ми за Половери има доста снимки, там са снимкоманяци и има от всички модели на поло и голяма част от тунингованите полота са с такива фарове (като казвам голяма имам впредвид над 95%). Има за 9Н и 9Н3. 9Н е с кърглите фарове и на него му стоят някакси некефещо, мене лично.
Иначе това, което съм виждал, но разбира се е свързано с по-голяма инвестиция е Angel Eyes с ксенон 6000к. Комбинацията е убийствена, но цената също.
Ако някой от вас знае испански: www.clubvwpolo.es. За да видите снимките ще трябва да се регистрирате, защото галерията е зарегистрирани потребители. Има една секция, която се казва "Nuestras Maquinas" (нашите машини) - там всяка кола си има пост, в който всеки собственик на Поло си публикува снимки. Друга галерия е Galeria Club VW - там са предимно общи снимки, актови, от събирания и разни пътувания на членовете тук и там. Интересно в в общи линии и може да се вземат идеи. Бих си предолжил услугите, да потърся снимки, да помогна с превода и т.н., но не ми остава време за това напоследък. Затова ви оставям само данните, че да проверите сами. Има доста богат снимков материал.
Иначе това, което съм виждал, но разбира се е свързано с по-голяма инвестиция е Angel Eyes с ксенон 6000к. Комбинацията е убийствена, но цената също.
Ако някой от вас знае испански: www.clubvwpolo.es. За да видите снимките ще трябва да се регистрирате, защото галерията е зарегистрирани потребители. Има една секция, която се казва "Nuestras Maquinas" (нашите машини) - там всяка кола си има пост, в който всеки собственик на Поло си публикува снимки. Друга галерия е Galeria Club VW - там са предимно общи снимки, актови, от събирания и разни пътувания на членовете тук и там. Интересно в в общи линии и може да се вземат идеи. Бих си предолжил услугите, да потърся снимки, да помогна с превода и т.н., но не ми остава време за това напоследък. Затова ви оставям само данните, че да проверите сами. Има доста богат снимков материал.
- ionov
- Автомобил:
- Двигател:
CTaH4o написа:suggar написа:Абе Амбуш случайно да си мяркал някаде да се продават фарове като оригиналните само че сас чисто стъкло отгоре(без уребренията).
Видях някаде из нета една снимка на поло с такива и бяха супер яки, само че ся не мога да я намеря да ви я покажа...
Някои ако знае нещо....
ето това го искам да го направя пък ако някой види някъде да се продава, да пише (ще има и почерпка)
ето мисля че точно това търсите: http://www.inesauto.com/catalogue.php?cid=1159
тук пък има много разновидности на фарове

ето и малко визуализация:
- ionov
- Автомобил:
- Двигател:
CTaH4o написа:ionov мерси
добре че си взех Fk че на тея като им видях цената за малко да ми падне сърцето
тея са луди за 480 лв
при условие че Фк са по около 400
ами солена,солена......колко пък да е солена

и все пак ако сте решили да отделите 400-440лв за фарове,а тези ви харесват страшно много,то 40лв повече се прежалват за сметка на удоволетворението,което ще изпитвате после

- DesertFire
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фарове 6n2 -> 6n1
какво стана колеги намерихте ли неоребрени стъкла за фарове на поло.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
аз съм с такива вече 2год.

но са с Енджълки. Не са с цял мигач, ами отделен както е на орг.

но са с Енджълки. Не са с цял мигач, ами отделен както е на орг.
-
- Автомобил:
- Двигател:
на каква цена се намират тези, мен основно ме интересува да си намеря само чисти стъкла без оребряване.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
http://pitstopshop.eu/
при тях релефа е само долу
при тях релефа е само долу
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”