Значи таблото светна, като увеличих осветлението хе хе, ама няма кой да се сети и габарита за мъгла е на много тарикатско място, но тези вибрации, тракане или шум не можаха в сервиза да ми кажат от каде е. Значи лагер на главина отпара, защото тези вибрации са с голяма честота още при тръгване, а тогава оборотите на колелата са още малко.
Имаше предположение за вътрешно каре, ни това отпадна. И сега какво казаха ми "Карай така, а като се увеличи шума тогава ще го търсим.
Важното е да се хване проблема, че като чета е доста често срещан. Успех:)
Нов собственик на Поло. Питане?
lrlmodo написа:staroto написа:Да задам и аз един олигофренски въпрос:) Парното духа топло на предното стъкло и в краката, но страничните духалки-само студ.Чалъм ли някакъв пропускам или имам технически проблем?
кенефа е ПОЛО 1.0., 92г
Така си е при тез до 94
Дааамммм.
ОБАЧЕ
Кат врътнеш врътката за посоката на ухане ,ама не на предния джам и не
на краката,а на лицето ще усетиш топлия полъх

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smok написа:И аз го имам този шум на моето Поло 98 1.0 ,някъде от скорусната кутия...(тракане). Тва явно е масов проблем,но все пак ако някои може да каже как да се премахне схте е супер !
Не е масов проблем. Със същото Поло съм и само веднаж ми се получи на 3-а, като я бях вкарал само на 1/3 от хода й. Като изключих и включих отново, както трябва, шума изчезна. Според мен е някъкъв фиксатор вътре и ако имате постоянно този шум, вземете мерки навреме.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”