Крушки за фарове на АЕХ

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 14 дек 2007 18:58

Имаше някъде огромна тема по въпроса за кой с какви крушки кара ама ме мързи да я търся :evil: А иначе от 4г съм с 90/100W като нямам никакви релета, с оригиналната ел.инсталация съм и нямам никакви проблеми с нея :wink: Та единствено това ме спира да си взема DRL от L&R защото не ставало с тази мощност а не ми се сменят че ми светят идеално.

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Пет 14 дек 2007 19:41

Теодор написа:Имаше някъде огромна тема по въпроса за кой с какви крушки кара ама ме мързи да я търся :evil: А иначе от 4г съм с 90/100W като нямам никакви релета, с оригиналната ел.инсталация съм и нямам никакви проблеми с нея :wink: Та единствено това ме спира да си взема DRL от L&R защото не ставало с тази мощност а не ми се сменят че ми светят идеално.

има инсталации и инсталации :lol:
PLASMA H4 12V 100/90W: (аз съм със същата "куча" марка ама 55/60)
проблемата е че ако стандартно инсталацията ти е за 55/60, като сложиш 95/100 гори ключето; релетата пък са по 2.50 - 3 лв /бр и не е чак такава трудност да си ги монтираш (ако естествено си решил де)
а тея DRL - ужким L&R ми даде да чета, ама нали съм малко просто момче и съм скаран докат не го видя, не разбрах много :lol:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”