проблем с термостата на поло но какво става лиатото

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
borislava
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borislava » Чет 31 яну 2008 1:02

lrlmodo написа:Бе с тия термостати вече нищо не е сигурно.
Вече 5-6 колеги сменят по два-три и оправия няма :lol:

Значи проблема или не е бил в термостатите или пък самите термостати са били нек'ви ментаци....Аз си купих термостат от Ауто+ и за сега съм доволна...

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 31 яну 2008 1:18

то и аз нямах проблеми, но доста колеги се оплакват

Потребителски аватар
borislava
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borislava » Чет 31 яну 2008 1:20

lrlmodo написа:то и аз нямах проблеми, но доста колеги се оплакват

:hmmmm :gruebel

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Чет 31 яну 2008 7:23

lrlmodo написа:Бе с тия термостати вече нищо не е сигурно.
Вече 5-6 колеги сменят по два-три и оправия няма :lol:

Мдаа вече ми омръзна да купувам термостати за сега съм се отказал сложил съм и едни картони за зимата, от Габрово земах, от София от Юнитрейд от Ауто+ ,все неможе дами стопли на дълго. Нямам търпение да доиде лятото :lol:

Потребителски аватар
Peterman
Автомобил: passat b6
Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006

Мнениеот Peterman » Чет 31 яну 2008 21:21

то и мойто неще да загрее, пожече от 75-80градуса не съм го виждал, е вярно че го купих скоро ама все пак се чудя и аз ли да сменя термостата :lol: :lol: :lol:

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Вто 05 фев 2008 0:36

Мислия че доиде краиа на таиа тема никои не ми разбра вапроса. Мисалта ми беше че от италиа така ги правиат нарочно да не загриават да са добре за лиатото понеје е топло и кат вклучиш и климатика допалнително товари двигателиа моје и да са подменили температурниа датчик по рано да вклучва перката да не се загриава много двигателиа по хладен двигател по малка вероиатност от прегриаване и пове4е тиага----примерно---и липсваща кора от долу на двигатела защо ли --- :wink:

Последна промяна от maznia на Сря 12 мар 2008 23:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Вто 05 фев 2008 7:40

maznia написа:Мисля че дойде края на тая тема никой не ми разбра въпроса. Мисълта ми беше че от италия така ги правят нарочно да не загряват да са добре за лятото понеже е топло и кат включиш и климатика допълнително товари двигателя може и да са подменили температурния датчик по рано да включва перката да не се загрява много двигателя по хладен двигател по малка вероятност от прегряване и повече тяга----примерно :wink:

Мойто е от Италия знаеш ли как ги праят там НЕ ИМ СЛАГАТ ТЕРМОСТАТ ИЗОБЩО да ги е**, аз и не предполагах докато не риших да го сменя, отварям си да го сменям и си мисля че ше видя стария термостат ма единственото което видях беше НИЩО, перката че ми се включва рано включва са на 75 градуса. Ма това ма не притеснява аз да накарам пиличарника да стопли до там па после ше му мисля ама кат неще, излезе с характер
ПС. Така това което казваш за по хладния двигател ма съмнява при студен двигател да има повече тяга незнам !!! :roll:
ПС2. Оправи си правописа малко

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 29 фев 2008 12:27

ХА ХА ХА ХА ШЕ СЕ ПУКНА ЧУХТЕ ЛИ КО НАПИСА КОЛЕГАТА

Мойто е от Италия знаеш ли как ги праят там НЕ ИМ СЛАГАТ ТЕРМОСТАТ ИЗОБЩО да ги е**, аз и не предполагах докато не риших да го сменя, отварям си да го сменям и си мисля че ше видя стария термостат ма единственото което видях беше НИЩО, перката че ми се включва рано включва са на 75 градуса. Ма това ма не притеснява аз да накарам пиличарника да стопли до там па после ше му мисля ама кат неще, излезе с характер
ПС. Така това което казваш за по хладния двигател ма съмнява при студен двигател да има повече тяга незнам !!! :roll:
ПС2. Оправи си правописа малко---- ше са опитам брат

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 29 фев 2008 12:46

радвам се че на един колега помогнах. Се пак поне ште си сложи термостат. Остава да проверим датчика за перката дали е съштия и отговариа на температурата на която трябва да вклучи. тази идея ми доиде от на един приятел които кара такси. Има шкода и се му загрява че му извадихме термостатката и сменихме датчика и сега не загрява толкос

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”