и аз така бро !asengamalov написа:много ясно че отчита аз пък не съм карал кола до сега която да не отчита
Докато боксува отчита и километража АЕХ
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
spidergb написа:И като е на колелото искаш да ми кажеш че не отчита км кат са варти ли,а и аз не съм казал че всички датчици или жила са закачени на скоростната кутия![]()
![]()
Да, неотчита защото жилото е закачено на оста на предно лява колело, а колата е със задно задвижване. Незнам при другите модификации на Волво как е, но при тази със сигурнос е така - личен опит!
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
и на транспортера до 91г. е така - жилото е на предно ляво колело, а колата е със задноbudimir написа:spidergb написа:И като е на колелото искаш да ми кажеш че не отчита км кат са варти ли,а и аз не съм казал че всички датчици или жила са закачени на скоростната кутия![]()
![]()
Да, неотчита защото жилото е закачено на оста на предно лява колело, а колата е със задно задвижване. Незнам при другите модификации на Волво как е, но при тази със сигурнос е така - личен опит!

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
vladko_g40 написа:и на транспортера до 91г. е така - жилото е на предно ляво колело, а колата е със задноbudimir написа:spidergb написа:И като е на колелото искаш да ми кажеш че не отчита км кат са варти ли,а и аз не съм казал че всички датчици или жила са закачени на скоростната кутия![]()
![]()
Да, неотчита защото жилото е закачено на оста на предно лява колело, а колата е със задно задвижване. Незнам при другите модификации на Волво как е, но при тази със сигурнос е така - личен опит!тогава при боксуване няма как да отчита
Начи грешката е в мен мерси за поправката

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”