И сами можете да го направите

Изтакайте половин литър и ще сте спокойни

rosbul написа:Абе не ,че ме тревожеше 5 месеца карам така ама взе да ми свети тази лампа на маслото че вече не знам от какво е утре е на сервиз темата ми е ,проблем с маслото който разбира да каже ,там съм писал ако искате вижте за кво става въпрос.
Anbuch написа:maslinkov написа: има хидрокомпенсатор на налягането
От къде е информацията ти ,че ми стана интересно - да ровя и аз за него. А това за по-ниското ти налягане на маслото не е никак на добре - търси причината!
Prodriver написа:И аз да се включа в маслената тема да попитам,че ми се случиха разни странни неща. :shock
По последните големи студове не си бях палил колата 3-4 дни.Акумолатора ми беше умрял и я запалихме с дърпане.Запали,но лампата за маслото не угасна и се чуваше според мен тракане и според мен не качваше масло.Изгасих и на следващия ден пак същата процедура и пак светеща лампа.Маслото е на 100 км от смяняна и съм го сменил лично-MOTUL 6100 Synergie+ 10W-40.На следващия ден(след като се бяха вдигнали температурите) я запалих и лампата не светеше вече.При ускоряване на която и да е скорост ми направи впечатление,че се чува някакво като притракване(все едно като дизел),можеби клапани :?:
Питанетото ми е от какво може да е всичко това?Замръзнало нещо по двигателя,филтъра?Кофти филтър или масло?: Страх ме е да не прецакам мотора нещо :(
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта