Помощ vw-polo внесено от Италия "за" или "про

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Вто 12 фев 2008 22:47

италианци, германци - гамени навсякъде
читаво ли е - взимай

Потребителски аватар
daniel.petrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel.petrov » Вто 12 фев 2008 23:27

аз като гледам моето как беше,си правя извод че има италианци по зле от мангали.масла,ремъци ролки,филтри,цялата предница без накрайниците,накладки+дискове,съединител.сега като чуя италиански по телевизията и сменям канала :a boi de

Потребителски аватар
ANTOV_MS
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ vw-polo внесено от Италия "за" или "

Мнениеот ANTOV_MS » Вто 12 фев 2008 23:39

memfisbg написа:Предлагат ми "Поло" от Италия.Кажете ми като цяло колите от Италия що за стока са.Чувал съм че вноса от Италия не е много качествен.- "да" или "не"?
колега имам 2 Г40 :D едната е италянка а другата е от германия :wink: с нито една не съм имал проблем до сега :wink: попаднеш ли на кола която е потдържана нямаш ядове :wink: така мисля аз де :wink:

Потребителски аватар
zikko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zikko » Вто 12 фев 2008 23:57

ЗА МЕНЕ ДОБЪР ОТГОВОР Е НА ТЕОДОР. ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА. АЗ ПРИМЕРНО НЕ РОБУВАМ НА ТОВА ОТ КЪДЕ Е ВКАРАНА. КАЗВАМ ТИ КАКВОТО ЗНАМ ДРУГОТО ВЕЧЕ СИ Е ТВОЯ ПРЕЦЕНКА. ИТАЛИЯ-ТУКА НЯКОИ КОЛЕГИ НАПИСАХА, ЧЕ "НЯКОИ СА "МУРДАРИ". ОТ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ ВИЖДАЛ ПОВЯРВАЙ МИ МАСЛОТО САМО СЕ ДОЛИВА МОЕТО ПОЛО И ТО Е ОТ ИТ. ВЪЗДУШЕН БОЖЕ КАКЪВ УЖАС. НЕ САМО СЪМ ЧУВАЛ НО СЪМ И ВИЖДАЛ КАК ДОЛИВАТ СЕКВИ ВИДОВЕ БОКЛУЦИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ВЪРВИ КАТО БЕНЗИН. ТОВА СЧИТАМ, ЧЕ ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ НАЙ-ДОБРЕ. СЛУЧКАТА СЕ РАЗВИВА ТОЗИ ДЕКЕМВРИ В ИТ. ПИЧА СИ СЛИЗА ПРЕДИ МЕСЕЦ СИ Е КУПИЛ НОВ GOLF 5 ДИЗЛАК. ВЛИЗА ПАЛИ И КАКВО СЛЕДВА, НАТИСКАНЕ НА ГАЗТА ВДИГНА ОКОЛО 4000 ОБОРОТА КАКТО Е СТУДЕН ДВИГАТЕЛЯ И ТАКА ДЪРЖИ ОКОЛО 2 МИНУТИ, СЛЕД КОЕТО СЕ УСМИХНА И МИ КАЗА ЧЕ ТАКА ЗАГРЯВА ПО-ДОБРЕ УЖАС!!! ИНАЧЕ ЗА ГЕРМАНИЯ ОТМИНАХА ТИЯ ВРЕМЕНА ДЕТО ВСИЧКИ ВЯРВАХА, ЧЕ ТАМ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ОФЕРТИ. НЕ ИСКАМ ДА ОБЕСНЯВАМ НО ДА КАЖЕМ, ЧЕ ИМАМ ПОЗНАТ ТОЙ ДЪРЖИ АВТОКЪЩА ЗАЕДНО С ЕДИН РУСНАК. ТАКА 97% ОТ АВТОКЪЩИТЕ ГИ ДЪРЖАТ АРАБИ, РУСНАЦИ, СЪРБИ. ПОВЕЧЕТО КОЛИ СЕ КУПУВАТ НА КИЛОГРАМ ОТ ХОЛАНДИЯ ВКАРВАТ СЕ В СЕРВИЗ И ЕДНА НОЩ ЯКО ОПРАВЯНЕ. И КАТО ОТИДЕШ ТЯ ВЕЧЕ БЛЕСТИ. ТАКА ЧЕ ПАК СИ ОПИРА ДО ТВОЕТО РЕШЕНИЕ. МОЯТ СЪВЕТ Е ДА ГЛЕДАШ НАЙ-ВЕЧЕ ДВИГАТЕЛ, ОКАЧВАНЕ КЛИМА АКО ИМА. АКО Е ОТ ИТАЛИЯ НЕ ЗНАМ КЪДЕ ГИ ДЪРЖАТ ТИЯ ИЗРОДИ АМА ПОВЕЧЕТО ПОЛОТА КОИТО СЪМ ВИЖДАЛ ОТ ТАМ СА С КАЛПАВА ИЗПЕЧЕНА БОЯ. ТВА ЗА МЕНЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО ДРУГОТО СА "КАХЪРИ". УСПЕХ В ТЪРСЕНЕТО И ДА ЗНАЕШ ЧЕ СА ДОБРИ КОЛИ...

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Сря 13 фев 2008 0:14

колега моля те изключвай го от време на време Капс Лока че ме заболяха очите
иначе гледал съм ги в Италия как ги карат колите
гледал съм на какви цени ги продават
и си мисля че може би съотношението цена/качество кара повечето вносители да избират колите си от там
но като цяло ако попаднеш на добре поддържана кола ако ще от Таджикистан да е ти е все тая
а и да добавя
Карам италиянка и вече 4г. съм абсолютно доволен (както се казва "да чукнем на дърво" :wink: )
да не коментирам че 1вите 10000км дизела дори и не тракаше толкова колкото сега (е*ати и скапана нафта която ни продават)

VW_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_Polo » Сря 13 фев 2008 1:05

В крайна сметка е важно кой го е карал! Това, че не ръсят сол по пътищата е предимство и то не за подценяване! Моето Поло е от Германия и ръждата по калниците му е най-малкия проблем! Колко работи има за оправяне по него...чак не ми се мисли! А се оръсих 2200 EUR за него... :(

Потребителски аватар
zikko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zikko » Сря 13 фев 2008 7:57

да sorry за capsa. явно не си ме разбрал добре (може и аз да не съм се изразил правилно). Точно това исках да изразя като идея. Няма значение от къде е вноса, важното е той сам да си е прецени...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”