италианци, германци - гамени навсякъде
читаво ли е - взимай
Помощ vw-polo внесено от Италия "за" или "про
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- ANTOV_MS
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ vw-polo внесено от Италия "за" или "
колега имам 2 Г40memfisbg написа:Предлагат ми "Поло" от Италия.Кажете ми като цяло колите от Италия що за стока са.Чувал съм че вноса от Италия не е много качествен.- "да" или "не"?

ЗА МЕНЕ ДОБЪР ОТГОВОР Е НА ТЕОДОР. ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА. АЗ ПРИМЕРНО НЕ РОБУВАМ НА ТОВА ОТ КЪДЕ Е ВКАРАНА. КАЗВАМ ТИ КАКВОТО ЗНАМ ДРУГОТО ВЕЧЕ СИ Е ТВОЯ ПРЕЦЕНКА. ИТАЛИЯ-ТУКА НЯКОИ КОЛЕГИ НАПИСАХА, ЧЕ "НЯКОИ СА "МУРДАРИ". ОТ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ ВИЖДАЛ ПОВЯРВАЙ МИ МАСЛОТО САМО СЕ ДОЛИВА МОЕТО ПОЛО И ТО Е ОТ ИТ. ВЪЗДУШЕН БОЖЕ КАКЪВ УЖАС. НЕ САМО СЪМ ЧУВАЛ НО СЪМ И ВИЖДАЛ КАК ДОЛИВАТ СЕКВИ ВИДОВЕ БОКЛУЦИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ВЪРВИ КАТО БЕНЗИН. ТОВА СЧИТАМ, ЧЕ ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ НАЙ-ДОБРЕ. СЛУЧКАТА СЕ РАЗВИВА ТОЗИ ДЕКЕМВРИ В ИТ. ПИЧА СИ СЛИЗА ПРЕДИ МЕСЕЦ СИ Е КУПИЛ НОВ GOLF 5 ДИЗЛАК. ВЛИЗА ПАЛИ И КАКВО СЛЕДВА, НАТИСКАНЕ НА ГАЗТА ВДИГНА ОКОЛО 4000 ОБОРОТА КАКТО Е СТУДЕН ДВИГАТЕЛЯ И ТАКА ДЪРЖИ ОКОЛО 2 МИНУТИ, СЛЕД КОЕТО СЕ УСМИХНА И МИ КАЗА ЧЕ ТАКА ЗАГРЯВА ПО-ДОБРЕ УЖАС!!! ИНАЧЕ ЗА ГЕРМАНИЯ ОТМИНАХА ТИЯ ВРЕМЕНА ДЕТО ВСИЧКИ ВЯРВАХА, ЧЕ ТАМ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ОФЕРТИ. НЕ ИСКАМ ДА ОБЕСНЯВАМ НО ДА КАЖЕМ, ЧЕ ИМАМ ПОЗНАТ ТОЙ ДЪРЖИ АВТОКЪЩА ЗАЕДНО С ЕДИН РУСНАК. ТАКА 97% ОТ АВТОКЪЩИТЕ ГИ ДЪРЖАТ АРАБИ, РУСНАЦИ, СЪРБИ. ПОВЕЧЕТО КОЛИ СЕ КУПУВАТ НА КИЛОГРАМ ОТ ХОЛАНДИЯ ВКАРВАТ СЕ В СЕРВИЗ И ЕДНА НОЩ ЯКО ОПРАВЯНЕ. И КАТО ОТИДЕШ ТЯ ВЕЧЕ БЛЕСТИ. ТАКА ЧЕ ПАК СИ ОПИРА ДО ТВОЕТО РЕШЕНИЕ. МОЯТ СЪВЕТ Е ДА ГЛЕДАШ НАЙ-ВЕЧЕ ДВИГАТЕЛ, ОКАЧВАНЕ КЛИМА АКО ИМА. АКО Е ОТ ИТАЛИЯ НЕ ЗНАМ КЪДЕ ГИ ДЪРЖАТ ТИЯ ИЗРОДИ АМА ПОВЕЧЕТО ПОЛОТА КОИТО СЪМ ВИЖДАЛ ОТ ТАМ СА С КАЛПАВА ИЗПЕЧЕНА БОЯ. ТВА ЗА МЕНЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО ДРУГОТО СА "КАХЪРИ". УСПЕХ В ТЪРСЕНЕТО И ДА ЗНАЕШ ЧЕ СА ДОБРИ КОЛИ...
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега моля те изключвай го от време на време Капс Лока че ме заболяха очите
иначе гледал съм ги в Италия как ги карат колите
гледал съм на какви цени ги продават
и си мисля че може би съотношението цена/качество кара повечето вносители да избират колите си от там
но като цяло ако попаднеш на добре поддържана кола ако ще от Таджикистан да е ти е все тая
а и да добавя
Карам италиянка и вече 4г. съм абсолютно доволен (както се казва "да чукнем на дърво"
)
да не коментирам че 1вите 10000км дизела дори и не тракаше толкова колкото сега (е*ати и скапана нафта която ни продават)
иначе гледал съм ги в Италия как ги карат колите
гледал съм на какви цени ги продават
и си мисля че може би съотношението цена/качество кара повечето вносители да избират колите си от там
но като цяло ако попаднеш на добре поддържана кола ако ще от Таджикистан да е ти е все тая
а и да добавя
Карам италиянка и вече 4г. съм абсолютно доволен (както се казва "да чукнем на дърво"

да не коментирам че 1вите 10000км дизела дори и не тракаше толкова колкото сега (е*ати и скапана нафта която ни продават)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”