Това представляват! Не си и помислям ,че Lizard ще ти даде само говорителчетата без пластмасите
А сега не за друго ,ама и аз да го прецакам да не успее и той да ти ги подари ще ти кажа следното:
1. Тези говорители са слабички. Като си сложих пайнер плеар който е с 4Х50W peek power ,и бях с оригиналните говорители, плеара го увеличавах само до степен 20 защото почваха много да кривят и така карайки на степен 20 едната пищялка взе да "църка" - тъй ,че и това им е много. Като гледам твоето CD надали е 2Х20 вата и така ще се получи ,че тези пищялки ще те ограничават много и няма да можеш да си го слушаш по силничко (даже нормално силничко)
2. Хубавото им е ,че имат 2 женски букси на самите пластмаси и така лесно могат чрез букси ,а не чрез запояване да се свържат паралелно а не последователно на други говорители - ама като гледам при тебе излиза само една 2-ка кабели ,а не 2 двойки (както трябва да е - амо же и да не си видял втората) и освен това буксите им ги няма. Тъй ,че какъв е смисъла?
Според мен не се занимавай с глупости ,а си вземи един евтин бошман като моят в гаража и го сложи него. Изобщо не го препоръчвам като хубав говорител ,ама е 10 пъти по добре от тия пищалки
п.п. Ама ,че съм и аз..