Смяна на местата на гумите ?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Пет 07 мар 2008 19:49

ninja_pz84 написа:Всички все хубави марки гуми казвате,пък аз карам с TIGUR , 80 лева беше едната и ми харесват, бил най-новия модел на Тигър летни..

2ма приятели си взеха такива
единия е Ултра доволен, а другия днес ги взе
а и кво ти пука дори да изкарат 1 сезон?
хвърляш и взимаш нови
само дето тия сърби не са сетили да направят и за мене едни 195/45/15 :(

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Съб 08 мар 2008 2:33

ninja_pz84 написа:Всички все хубави марки гуми казвате,пък аз карам с TIGUR , 80 лева беше едната и ми харесват, бил най-новия модел на Тигър летни..

Пич...на едната кола са ми Милестоун...на другата Фаиърстоун...Съотношение-качество/цена...доволен!!!!
Зимни-2Х2...имам 4 различни чифта на колите....
В случая-стила на каране определя....
Задкормилното устройство е фактор тук...гумите са само в помощ на устройството.....
Като взех книжката през 93 зимата...да не мислиш че имаше възможност за зимни/летни???Новата гума беше Лукс...130 ДМ за гума 135/80/13....
Купуваха се масово 2ра ръка!

Летния Тигър е добра гума за парите си(доколкото знам са под шапката на мишлен)....Зимната малко sucks...но и тя е добра...Мойто мнение не е коректно,защото аз живея на баир с 20% наклон...неподдържан път...и за мен зимните гуми трябва да са копачки....

gaco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gaco » Съб 22 мар 2008 21:58

това е остарял похват :)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 23 мар 2008 7:15

maslinkov написа:Не изгаря от времето, а от вного горещ асвалт и почва да се люпи - тогава е за боклука. От времето губи малко от сцеплителните си свойства, но пък грайфера се износва по - трудно. Друго важно условие е да има подходяща шарка - поне един централен канал за водата, дори да е зимна гума. Виждал съм 15 годишни гуми, с отлично сцепление при зимни условия на хлъзгав път в завоите към Котел като пътувахме с един Ситроен /като разбрах малко ми се изправи косата, но е факт/ Е та такава гума, ако успееш да я пазиш да не изгаря, можеш да я караш и лятно време. /ако пътуваш на дълъг път само сутрин по хладното/

Аз пък съм виждал как чисто нова, но много стара гума започва да се разлага след няколкомесечно каране. Не, благодаря, ти си карай "страхотните" и "вечни" гуми. И най-смотаната НОВА гума е по-добра от най-хубавата 10годишна. Според мен.

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Нед 23 мар 2008 15:36

myrshavija написа:
maslinkov написа:Не изгаря от времето, а от вного горещ асвалт и почва да се люпи - тогава е за боклука. От времето губи малко от сцеплителните си свойства, но пък грайфера се износва по - трудно. Друго важно условие е да има подходяща шарка - поне един централен канал за водата, дори да е зимна гума. Виждал съм 15 годишни гуми, с отлично сцепление при зимни условия на хлъзгав път в завоите към Котел като пътувахме с един Ситроен /като разбрах малко ми се изправи косата, но е факт/ Е та такава гума, ако успееш да я пазиш да не изгаря, можеш да я караш и лятно време. /ако пътуваш на дълъг път само сутрин по хладното/

Аз пък съм виждал как чисто нова, но много стара гума започва да се разлага след няколкомесечно каране. Не, благодаря, ти си карай "страхотните" и "вечни" гуми. И най-смотаната НОВА гума е по-добра от най-хубавата 10годишна. Според мен.

Вероятно имаш предвид това, което продаваш за 120лв в продава

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”