Лампа на масло- РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Вто 15 апр 2008 10:09

Ега ти ненормалната повреда - ако е датчик на Хол въобще не трябва да пали /още по - малко на празен ход да показва О обороти/ Доколкото знам това може да се случи само с Фиат - при Фв не може. Ама той и без това не си е писал каква му е колата и мотора.

zovirax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zovirax » Вто 15 апр 2008 21:11

polo 99г ,1.9 чист дизел :)

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Вто 15 апр 2008 21:12

абе да не са му много ниски оборотите на празен ход де да знам и аз вече то такива аномалии са доста рядко

zovirax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zovirax » Вто 15 апр 2008 21:16

Няма промяна в звука от работата на двигателя или вибрации или нещо такова,а пък 0 оборота няма как да е в никакъв случай

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Вто 15 апр 2008 21:18

а ето го инфото наи после става вапрос за дизел така вече е по лесно тук ше говорят мастори на дизел ние сме пас и пак ти казвам проблема е електрически на лампата на маслото и пиукането са закачени доста неща не само смазочната система --диагностика нема да ти помогне по скоро опитен еликтричар

zovirax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zovirax » Пет 18 апр 2008 20:00

Проблемът най-накрая е РЕШЕН!!!!!!
След посещения на хиляда майстори се останови ,че проблемът е супер елементарен ( стига да знаеш къде да пипаш,а явно малко майстори го знаят) - беше прекъснат някакъв *ибан кабелак от или към алтернатора( така и не разбрах).
Момчето се справи за 10ина минути,а какво обикаляне и диагностики му дръпнах...направо си еб*** ******!!!!!!!!

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Съб 19 апр 2008 11:43

maznia написа:виш си динамото зарежда ли добре бобината как е оборотомера черпи инфо от там и бръзките от тях към таблото ....има прекусване но на какво дали реле дали намотка неиде или кабел само ---anbuch --- помагаи хъм индикатор на оборотии хъм да не е сапротивление по таблото с уреди или другаде проблема е електричарски ама от де --пас ---anbuch--- help
----- E TO АЗ ТИ ГО ПРЕДСКАЗАХ ТУКА - но БЕЗ ДА ИСКАМ АМА НЕ БЯХ СИГУРЕН ---браво се пак че го открихме проблема ееееее да живее форума ---сложи си снимка на колата и код на двигателиа в сектор гараж както сме описали ние данни за автомобил да гадаем по лесно за проблеми

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”