Възможно ли е ABU на мястото на AAV?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 14 май 2008 8:03

wili98 написа:...ти ела да я видиш как върви с АБД.. перчи се без сериозни ядове на поло ГТ.. ;)...

Дам... Перчи се на повредено поло с пълен резервоар, лоши гуми, 120 килов водач и един багажник с простотии... Въпреки това САМО се перчи ;) Един калник си е един калник и той е в полза на ГТ-то ;)

Наистина колицата се държи много добре с АБУ мотор, но не забравяйте, че това не е самолет ;)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 14 май 2008 8:05

groznika написа:Наистина колицата се държи много добре с АБУ мотор, но не забравяйте, че това не е самолет ;)
Е все пак АБД е 60к.с. а ГТ-то е 75к.с., нека не забравяме и този факт, въпреки, че колко са му останали на това ГТ е съвсем друг въпрос :twisted: mhihi

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Сря 14 май 2008 12:02

vasstop написа:
groznika написа:Наистина колицата се държи много добре с АБУ мотор, но не забравяйте, че това не е самолет ;)
Е все пак АБД е 60к.с. а ГТ-то е 75к.с., нека не забравяме и този факт, въпреки, че колко са му останали на това ГТ е съвсем друг въпрос :twisted: mhihi

Отстанали са му да ти кажа!!! Достатъчно mhihi

П.П. аз друго изках да питам - imperial_eagle - ти специално АБД или АБУ ли търсиш - в смисъл ограничил си се само до тези мотори???

Потребителски аватар
imperial_eagle
Автомобил: Octavia TDI 90 combi
Двигател: AGR

Мнениеот imperial_eagle » Сря 14 май 2008 18:42

колега аз съм студент та и тия мотори сигурно няма да видя, просто видях че са идентични и може би без много преправяне АБУ-то според мен би бил най-удачния и евтин варянт. Искам да попитам ако някой знае да напише тук или на лично от какво се състои процедурата по присаждането и най-вече горивна система, колектори, инсталации и тем подобни. Какво би могло да се ползва от ААВ-то за АБУ-то. Благодаря предварително

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”