сори за спама
crosspolo или polo GTI
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е за какво ти е ГТИ.. да ти харчи на градски дръпки до 80...
и да се предава извънградско..
я се качи на quatro.. вземи няколко завоя извънградско.. после се върни и ги вземи пак.. ... за да видиш каква е разликата..
дан говорим, че за градски дръпки GTI докато тръгне кроса ще е на следващия светофар...
Иначе ако ще ги вземаш за спокойно каране.. вземи си 1.1
и да се предава извънградско..
я се качи на quatro.. вземи няколко завоя извънградско.. после се върни и ги вземи пак.. ... за да видиш каква е разликата..
дан говорим, че за градски дръпки GTI докато тръгне кроса ще е на следващия светофар...
Иначе ако ще ги вземаш за спокойно каране.. вземи си 1.1
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
za poloto
Аз съм с 2 ръце за GTI
p.s. Легендарното съкращение GTI обещава на своя притежател голяма радост от шофирането. Polo GTI е спортен и сигурен автомобил, със стабилно поведение на пътя, добре премерен и двойна доза динамика!

p.s. Легендарното съкращение GTI обещава на своя притежател голяма радост от шофирането. Polo GTI е спортен и сигурен автомобил, със стабилно поведение на пътя, добре премерен и двойна доза динамика!
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: za poloto
Droba написа:Аз съм с 2 ръце за GTIp.s. Легендарното съкращение GTI обещава на своя притежател голяма радост от шофирането. Polo GTI е спортен и сигурен автомобил, със стабилно поведение на пътя, добре премерен и двойна доза динамика!
Напълно подкрепям колегата

съвсем не за тоз форум , и малко в страни от темата , но пак по нея -нова кола
с риск да бъда оплют и и т.н.
вчера с един колега бяхме в киа
двата варианта на сийд (хечбек/комби) и про сийд мисля в момента е без алтернатива като цена / качество / екстри......
ще ме прощават от VW ама цените на постното поло са почти изравнени на сийд (дип, че сийда е май в по-горен клас) с доста екстри, а специлано изработката на интериора на сийда и използваните материали по таблото нямат равни еле пък за цената си
с риск да бъда оплют и и т.н.
вчера с един колега бяхме в киа
двата варианта на сийд (хечбек/комби) и про сийд мисля в момента е без алтернатива като цена / качество / екстри......
ще ме прощават от VW ама цените на постното поло са почти изравнени на сийд (дип, че сийда е май в по-горен клас) с доста екстри, а специлано изработката на интериора на сийда и използваните материали по таблото нямат равни еле пък за цената си
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”