snuupy93 написа:Глупости извън с около 100-120км с клима 5.5 :) Това е Поло, не ЗИЛ.
Значи ако караш с 80-90 без клима, ще ти гори около 4 бензин.
Вярвате ли си като ги пишете тия разходи, щото другите не ви вярват.
snuupy93 написа:Глупости извън с около 100-120км с клима 5.5 :) Това е Поло, не ЗИЛ.
muns61 написа:Ako караш с 60, ще започне да връща!
bobitooo написа:Зaщо полото ми гори 10/100 в грaдa.. нa мaгистрaлa с 2500 оборотa с 120км пaдa едвa едвa с 2л.... aко някой може дa помогне
anonym0us написа:Нищо чудно, и да почне да повръща от резервоара, и да се налага с туби да събираш бензина! Вярно 1.4 е малолитражна кола, не харчи много. Ама 4-ри на 100 извън града, само дизел може да се похвали с това нещо, все пак е запазена марка за тях ®
Иначе 1.4 съм имал, и извън града при 90км/ч (не повече) по-малко от 6 на 100 няма как да го свалиш, освен да го закачиш за тир- и да работи на празен ход!Градско под- 10 литра, мираж баце!
Само да не ме налазите, че от кола до кола има разлика, няма такова нещо! Има разлика от шофьор до карач!Да не мислите, че всяка кола се произвежда с различен разход от завода, и на който му се падне по-икономична, на късмет му е!
![]()
А когато пуснеш климатик/троник тури 1 литър отгоре да се знае разбираш ли!
Но не трябва да очакваме от тези коли чудеса, нали и бензиностанциите и те семейства хранят! Ако беше така както казвате, да нямаше бензиностанции наоколо
acekov написа:.....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 92 госта