ПОЛО ИЛИ ГОЛФ 3-КА

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 11 юли 2007 7:51

Ами моето лично мнение е, че е по-добре да си вземеш голф - колата е малко по-голяма от полото и возията по-комфортна от на полото.
Относно дизел или бензин - зависи колко стара кола търсиш. Ако е 95 както си написала по-горе май е по-добре да е бензин, не за друго, но много трудно може д асе попадне на читав дизелов екземпляр.

Потребителски аватар
flameman5
Автомобил: Polo + Leon TDI
Двигател: AHW 2000 + ALH 2004

Мнениеот flameman5 » Сря 11 юли 2007 15:59

За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи. :lol: Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година :). Успех!

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Сря 11 юли 2007 16:42

само голф е истината поло не ме кефи като кола мое мнение : vw fen

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Сря 11 юли 2007 18:56

Polo - по малка кола -> по-малко проблеми, по-малко разходи, по-евтина подръжка, а и за града........
:да:

Потребителски аватар
Biba
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Biba » Чет 12 юли 2007 11:09

flameman5 написа:За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи. :lol: Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година :). Успех!

Много съм съгласна с колегата! :да:
Определено Полото е за предпочитане пред Голф 3-ка 8)

ПС И да се похвалиш, като си харесаш!!! :wink:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 12 юли 2007 11:14

Biba написа:
flameman5 написа:За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи. :lol: Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година :). Успех!

на теб още ли ти е трудно с маневрите по Солунска :?: :lol:

Потребителски аватар
Biba
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Biba » Чет 12 юли 2007 11:17

LILO&STICH написа:
Biba написа:

Нещо се бъркаме, аааа........... :roll: ????
хихихихи mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 12 юли 2007 11:21

Biba написа:
LILO&STICH написа:
Biba написа:

Нещо се бъркаме, аааа........... :roll: ????
хихихихи mhihi
като видя зелено Поло РА рано сутрин и късно вечер(по солунска) и съм се залепил на клаксона :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

...

Мнениеот bbboiko2004 » Чет 12 юли 2007 21:39

:welcome_to_group polo benzin ne vzimai leko sa lakomi. zatova edno dizel4e 1.9 sdi malko e 6umen ama har4i po malko ot tdi i 6te ti var6i super rabota. Kato za na4inae6t 6ofior tova e kolata za teb mn trudno se 4upi i ako se s4upi izob6to e evtina za podrajka :077: . Taka 4e aide na pazar za polo

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Чет 12 юли 2007 22:08

lrlmodo написа:Polo - по малка кола -> по-малко проблеми, по-малко разходи, по-евтина подръжка, а и за града........

Абе не е точно така......По-малката кола отвясъде си е куцня;
и поддръжката е като на по-големите и "братя" и разходите по застраховки,каско-маско и т.н. са еднакви....
Така че изборът е на "фенски" принцип-Жените(с главно Ж) избират кола по външния вид,а не заради комфорт,возия,сигурност.
Важното за шофьорките е да им пасва хм... емоционално(???)
Е,не за всички жени се отнася(това го пиша за да не бъда нападнат :D :D :D словесно)
Според мен Голфа е много по добър избор-все пак колата чат пат излиза от града и се налага да се иде някъде(на море).Хич не е удобно да караш с багаж навсякъде около теб просто защото поляка няма нещото наречено багажник
Всъщност избора на автомобил пряко зависи и от парите които си приготвила за него,нали?Всъщност 5к ли е максимума който си готова да извадиш(щото после трябва да приготвиш и още за първоначалното обслужване-примерно 500лв(може и да хартисат))

Потребителски аватар
asengamalov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asengamalov » Пет 13 юли 2007 0:03

chy написа:
lrlmodo написа:Polo - по малка кола -> по-малко проблеми, по-малко разходи, по-евтина подръжка, а и за града........

Абе не е точно така......По-малката кола отвясъде си е куцня;
и поддръжката е като на по-големите и "братя" и разходите по застраховки,каско-маско и т.н. са еднакви....
Така че изборът е на "фенски" принцип-Жените(с главно Ж) избират кола по външния вид,а не заради комфорт,возия,сигурност.
Важното за шофьорките е да им пасва хм... емоционално(???)
Е,не за всички жени се отнася(това го пиша за да не бъда нападнат :D :D :D словесно)
Според мен Голфа е много по добър избор-все пак колата чат пат излиза от града и се налага да се иде някъде(на море).Хич не е удобно да караш с багаж навсякъде около теб просто защото поляка няма нещото наречено багажник
Всъщност избора на автомобил пряко зависи и от парите които си приготвила за него,нали?Всъщност 5к ли е максимума който си готова да извадиш(щото после трябва да приготвиш и още за първоначалното обслужване-примерно 500лв(може и да хартисат))

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 13 юли 2007 0:57

daneva78 написа:ПОГЛЕДНИ ТАЗИ ОБЯВА:

Vw Polo 1900 Автомобили

4500 ЛВ.

Данни:
Дата на производство - май 1999 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 70 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 123000 км
Цвят - Червен

Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
много сори ,ама само ще ти кажа 4е такова 4итаво Поло по европата стррува от 2200 до 3500евро:изодите са за теб

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

...

Мнениеот bbboiko2004 » Пет 13 юли 2007 9:44

kolegite chy i asengamalov mai ne sa dovolni ot svoite ma6ini 6tom prepora4vat frenskite igra4ki za6toto za men tova sa te lesno 4upe6ti se igra4ki.
: vw fen

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот chy » Пет 13 юли 2007 16:49

bbboiko2004 написа:kolegite chy i asengamalov mai ne sa dovolni ot svoite ma6ini 6tom prepora4vat frenskite igra4ki za6toto za men tova sa te lesno 4upe6ti se igra4ki.
: vw fen
AJDE NAJ_NAKRAQ SPAZWAJ TO4KA 1 OT PRAWILATA
Цитат за неразбралия:"Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст."...---...В знак на уважение към хората които са създали този прекрасен сайт и които го поддържат със собствени средства за да можем ние всички да си чешем пръстите тук(както и за четящите постовете ти,които перманентно пишеш на шльокавица),искаш ли да спазваме правилата им?А колега бббоико2004?Все пак това тук е Български форум,а не ICQ...
По предположението ти-НЕ непозна:за 4те години които карам и поддържам Полото съм изумен че тая кола не иска и не иска да се троши.
Ремонтите които съм правил са:смяна на предни амортесьори,смяна на дискове и накладки,смяна на външно каре и регулярните смени на масла филтри и други течности(забравих да спомена смяна на кутията на парното и претапициране на салона)Всички ремонти са Selfmade.
Явно не си чел поста ми внимателно(защото се чудя откъде реши че не съм доволен от колата...И не съм препоръчвал ФРЕНСКИ а писах за ФЕНСКИ принцип-една буква разлика ама важна...Моля те като коментираш коментарите-поне чети правилно.)
Не че съм длъжен да ти се обяснявам,но все пак изразявам собственото си мнение,както колежката помоли.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 13 юли 2007 18:53

chy написа:Според мен Голфа е много по добър избор-все пак колата чат пат излиза от града и се налага да се иде някъде(на море).Хич не е удобно да караш с багаж навсякъде около теб просто защото поляка няма нещото наречено багажник
Точно заради това човек трябва да си направи сметка каква кола да си купи,аз като гледам колко човека се возиме в моето и как го товаря сега и лупо бих си взел(има разход мечта).

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”