Ами моето лично мнение е, че е по-добре да си вземеш голф - колата е малко по-голяма от полото и возията по-комфортна от на полото.
Относно дизел или бензин - зависи колко стара кола търсиш. Ако е 95 както си написала по-горе май е по-добре да е бензин, не за друго, но много трудно може д асе попадне на читав дизелов екземпляр.
ПОЛО ИЛИ ГОЛФ 3-КА
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи.
Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година
. Успех!

- Biba
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
flameman5 написа:За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи.Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година
. Успех!
Много съм съгласна с колегата!

Определено Полото е за предпочитане пред Голф 3-ка

ПС И да се похвалиш, като си харесаш!!!

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
на теб още ли ти е трудно с маневрите по СолунскаBiba написа:flameman5 написа:За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи.Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година
. Успех!
Много съм съгласна с колегата!![]()
Определено Полото е за предпочитане пред Голф 3-ка![]()
ПС И да се похвалиш, като си харесаш!!!

- Biba
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:на теб още ли ти е трудно с маневрите по СолунскаBiba написа:flameman5 написа:За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи.Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година
. Успех!
ПС И да се похвалиш, като си харесаш!!!![]()
Нещо се бъркаме, аааа...........

хихихихи

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
като видя зелено Поло РА рано сутрин и късно вечер(по солунска) и съм се залепил на клаксонаBiba написа:LILO&STICH написа:на теб още ли ти е трудно с маневрите по СолунскаBiba написа:flameman5 написа:За жена в града Полото е най-добрия вариант. Малка, маневрена, много пъргава, икономична и вози много прилично. Най-важното е че в сравнение с всички други малки колици е "железна". Моя съвет е по-добре дай малко повече пари, но да е свясна колата и да нямаш грижи.Моето го купих за 6000лв 1,6 бензин пълна инжекция с климатик, ABS, Air bag и много други екстри, много запазено и е доста икономично. За жена като че ли бензинка е за предпочитане ако не въртиш над 10 000км на година
. Успех!
ПС И да се похвалиш, като си харесаш!!!![]()
Нещо се бъркаме, аааа...........????
хихихихи

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
...

lrlmodo написа:Polo - по малка кола -> по-малко проблеми, по-малко разходи, по-евтина подръжка, а и за града........
Абе не е точно така......По-малката кола отвясъде си е куцня;
и поддръжката е като на по-големите и "братя" и разходите по застраховки,каско-маско и т.н. са еднакви....
Така че изборът е на "фенски" принцип-Жените(с главно Ж) избират кола по външния вид,а не заради комфорт,возия,сигурност.
Важното за шофьорките е да им пасва хм... емоционално(???)
Е,не за всички жени се отнася(това го пиша за да не бъда нападнат

Според мен Голфа е много по добър избор-все пак колата чат пат излиза от града и се налага да се иде някъде(на море).Хич не е удобно да караш с багаж навсякъде около теб просто защото поляка няма нещото наречено багажник
Всъщност избора на автомобил пряко зависи и от парите които си приготвила за него,нали?Всъщност 5к ли е максимума който си готова да извадиш(щото после трябва да приготвиш и още за първоначалното обслужване-примерно 500лв(може и да хартисат))
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
chy написа:lrlmodo написа:Polo - по малка кола -> по-малко проблеми, по-малко разходи, по-евтина подръжка, а и за града........
Абе не е точно така......По-малката кола отвясъде си е куцня;
и поддръжката е като на по-големите и "братя" и разходите по застраховки,каско-маско и т.н. са еднакви....
Така че изборът е на "фенски" принцип-Жените(с главно Ж) избират кола по външния вид,а не заради комфорт,возия,сигурност.
Важното за шофьорките е да им пасва хм... емоционално(???)
Е,не за всички жени се отнася(това го пиша за да не бъда нападнат![]()
![]()
словесно)
Според мен Голфа е много по добър избор-все пак колата чат пат излиза от града и се налага да се иде някъде(на море).Хич не е удобно да караш с багаж навсякъде около теб просто защото поляка няма нещото наречено багажник
Всъщност избора на автомобил пряко зависи и от парите които си приготвила за него,нали?Всъщност 5к ли е максимума който си готова да извадиш(щото после трябва да приготвиш и още за първоначалното обслужване-примерно 500лв(може и да хартисат))

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
много сори ,ама само ще ти кажа 4е такова 4итаво Поло по европата стррува от 2200 до 3500евро:изодите са за тебdaneva78 написа:ПОГЛЕДНИ ТАЗИ ОБЯВА:
Vw Polo 1900 Автомобили
4500 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - май 1999 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 70 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 123000 км
Цвят - Червен
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
...
kolegite chy i asengamalov mai ne sa dovolni ot svoite ma6ini 6tom prepora4vat frenskite igra4ki za6toto za men tova sa te lesno 4upe6ti se igra4ki.

Re: ...
AJDE NAJ_NAKRAQ SPAZWAJ TO4KA 1 OT PRAWILATAbbboiko2004 написа:kolegite chy i asengamalov mai ne sa dovolni ot svoite ma6ini 6tom prepora4vat frenskite igra4ki za6toto za men tova sa te lesno 4upe6ti se igra4ki.
Цитат за неразбралия:"Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст."...---...В знак на уважение към хората които са създали този прекрасен сайт и които го поддържат със собствени средства за да можем ние всички да си чешем пръстите тук(както и за четящите постовете ти,които перманентно пишеш на шльокавица),искаш ли да спазваме правилата им?А колега бббоико2004?Все пак това тук е Български форум,а не ICQ...
По предположението ти-НЕ непозна:за 4те години които карам и поддържам Полото съм изумен че тая кола не иска и не иска да се троши.
Ремонтите които съм правил са:смяна на предни амортесьори,смяна на дискове и накладки,смяна на външно каре и регулярните смени на масла филтри и други течности(забравих да спомена смяна на кутията на парното и претапициране на салона)Всички ремонти са Selfmade.
Явно не си чел поста ми внимателно(защото се чудя откъде реши че не съм доволен от колата...И не съм препоръчвал ФРЕНСКИ а писах за ФЕНСКИ принцип-една буква разлика ама важна...Моля те като коментираш коментарите-поне чети правилно.)
Не че съм длъжен да ти се обяснявам,но все пак изразявам собственото си мнение,както колежката помоли.
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно заради това човек трябва да си направи сметка каква кола да си купи,аз като гледам колко човека се возиме в моето и как го товаря сега и лупо бих си взел(има разход мечта).chy написа:Според мен Голфа е много по добър избор-все пак колата чат пат излиза от града и се налага да се иде някъде(на море).Хич не е удобно да караш с багаж навсякъде около теб просто защото поляка няма нещото наречено багажник
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”