има ли тапа на това място където е стрелката

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пон 17 сеп 2007 8:29

[/quote]единият дава инфо на компютъра, а другия е за уреда :wink:[/quote]
Аз ги имам и двата температурни датчика. vladko_g40 е абсолютно прав за това какво инфо дават. :wink:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 17 сеп 2007 9:31

И без това темата стана "манджа с грозде" аз пък да питам имате ли пружина която е захваната от едната си страна за лостчето на съединителя ,а от другата за корпуса на скоростите. Предназначението и се да връща в изходна позиция въпростното лостче след отпускане на съединителя?

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пон 17 сеп 2007 9:39

Anbuch написа:И без това темата стана "манджа с грозде" аз пък да питам имате ли пружина която е захваната от едната си страна за лостчето на съединителя ,а от другата за корпуса на скоростите. Предназначението и се да връща в изходна позиция въпростното лостче след отпускане на съединителя?
хаха важното е да си помагаме :wink: нищо че е манджа с грозде :lol: иначе аз нямам :wink: много приятели имам с поло като твоето :wink: едни имат, други - не :lol: не знам защо :lol: но ако нямаш - не се коси - не ефатално :wink:

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пон 17 сеп 2007 10:00

Anbuch написа:И без това темата стана "манджа с грозде" аз пък да питам имате ли пружина която е захваната от едната си страна за лостчето на съединителя ,а от другата за корпуса на скоростите. Предназначението и се да връща в изходна позиция въпростното лостче след отпускане на съединителя?

Мога да погледна колега, но чак вечерта мога да ти отговоря, ако някой дотогава не е отговорил...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”