murder написа:Не съм с поло, но да питам дали е нормално с голфа 1.6 75hp да вдига само 170 със зор ?
Толкова!Един приятел имаше същия и той толкова.93г. беше
Ти слу4айно да си 4ел литература някаква в нета за трансплантация на ВР6 на 6н и това как му се отразява на поведението на пътя ??Anbuch написа:Lizard написа:П.П. Ох кога ли ще ги събера тез пари да се метна в един абф и да видя в кое дръво или стълб ще прлюча, че тоз половер не ми прай кеф вече...
Мани ги тия АБФ-и, има вариянт при който полото ще ти прай кеф![]()
е малко скъпичко ще ти излезе ,ама тръпката ще е несравнима
да бе, чул съм че било много устойчиво, особено в завоиVextor написа:Ти слу4айно да си 4ел литература някаква в нета за трансплантация на ВР6 на 6н и това как му се отразява на поведението на пътя ??Anbuch написа:Lizard написа:П.П. Ох кога ли ще ги събера тез пари да се метна в един абф и да видя в кое дръво или стълб ще прлюча, че тоз половер не ми прай кеф вече...
е малко скъпичко ще ти излезе ,ама тръпката ще е несравнима![]()
Да бе Владко за завойте става думаvladko_g40 написа:да бе, чул съм че било много устойчиво, особено в завоиVextor написа:Ти слу4айно да си 4ел литература някаква в нета за трансплантация на ВР6 на 6н и това как му се отразява на поведението на пътя ??Anbuch написа:Lizard написа:П.П. Ох кога ли ще ги събера тез пари да се метна в един абф и да видя в кое дръво или стълб ще прлюча, че тоз половер не ми прай кеф вече...
е малко скъпичко ще ти излезе ,ама тръпката ще е несравнима![]()
![]()
![]()
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта