2/3 врати срещу 4/5 врати
-
VladislavS
- Автомобил:
- Двигател:
4/5 врати съм за. Карал съм и с 2/3 врати и стани да седна по някога е много досадно, а ако не можеш да се отървеш от приятели/пътници/ то направо си е мазало.Отзад се цапа толкова,а и като почнат дългучите да прекрачват и да раздават шутове на корите, седалките и вратите....както и да е уважавам приятелите си...и имам кола с 4/5 врати.Освен това е значително по-функционална,както отбелязаха и колегите. Въпрос на вкус и предназначение на колата, но ако след време имаме възможност за повече коли.....тая точно дето ще я ползвам да се возя сам или с жената...имам предвид рацерската
по не писан закон трябва да е с 2/3 врати 
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoniracing написа:..... по добра спортна виzия.
Каква спортна визия...кви пет лева????
Какво спортно видя в сток кола за масова употреба
Ще ти се и полото и голфа ти да са онези коли дето имат по две врати и два капака...обикновено като отвориш задния виждаш един мотор с мноооого цилиндри
Нашите коли са спестени...затова и цената им е по-ниска
Пак ще напиша....не ме кефи двуврато сток возило....знам че порше няма да имам...така че -твърдо за повече врати
Колкото повече-толкова повече
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
кой както му аресва , и аз карам 3 врати и не ми пука тоя дет ще се вози отзад от де ша влиза, ппък и колата има и пасажерска врата, от както я карам тая кола само 3, 4 пъти съм ставал да седне някои отзад, иначе мисля др ми кола да е 4,5 врати щото визията и по не кефин пък не малко не ми харесват големите врати на 3вратката
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
suggar написа:кой както му аресва , и аз карам 3 врати и не ми пука тоя дет ще се вози отзад от де ша влиза, ппък и колата има и пасажерска врата, от както я карам тая кола само 3, 4 пъти съм ставал да седне някои отзад,
пък на мене ужасно много си ми харесват големите врати на 3вратото
4/5 врати ми харесва може би на S-класата само
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”