Обяснете ми каква е чистачката на задното стъкло!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
francois написа:да, колегите са прави, че няма начин да няма пръскалка... аз постоянно получавам изненади от моята, ту пръска, ту не пръска, ту къпе пешеходците, с една игла си я настройвам, тя пак спре, ама не ми пука особено, това да ми е проблемът ....
иначе самата чистачка без рамото се намира супер трудно, на моята й смених само перотовзех си едно перо и ще ми стигне за две смени даже
би ли ми казал как точно смени перото, защотот явно и аз имам нужда това да направя, че цяла чистачка не мога да намеря! мерси
Аз сменях рамото,защото счупих старото,взех от Италиянеца,но се оказа че не е баш същото
Сложих го и си купих чистачка от Мотоексперт на Симеоновско,но сега не чисти хубаво
Когато чистачката стигне право/перпендикулярно/положение на стъклото се повдига и не чисти горната част
Гледа,гледах и не успях да видя зашо се повдига

iff4eto написа:francois написа:да, колегите са прави, че няма начин да няма пръскалка... аз постоянно получавам изненади от моята, ту пръска, ту не пръска, ту къпе пешеходците, с една игла си я настройвам, тя пак спре, ама не ми пука особено, това да ми е проблемът ....
иначе самата чистачка без рамото се намира супер трудно, на моята й смених само перотовзех си едно перо и ще ми стигне за две смени даже
би ли ми казал как точно смени перото, защотот явно и аз имам нужда това да направя, че цяла чистачка не мога да намеря! мерси
Да и мен тва ме интересува. Ще съм много задължен, ако дадеш малко инфо по въпроса =)
сори сгрешил съм и иэтриx коментара жълтата е эа централното
Последна промяна от maznia на Чет 27 мар 2008 0:19, променено общо 1 път.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Човек ... ти сигурен ли си че не си гледал магистралата на централното? защотото аз съм 99% убеден в това!
Водната магистрала минава ОТЛЯВО (което според теб явно е МЪЖКАТА страна) и се откача на нивото на рамото на пътника който сяда отзад в ляво .... където започва да се катери маркуча по задния калник. Тази тръбичка не се разклонява НИКЪДЕ ... тя идва още от моторният отсек от казанчето!

Водната магистрала минава ОТЛЯВО (което според теб явно е МЪЖКАТА страна) и се откача на нивото на рамото на пътника който сяда отзад в ляво .... където започва да се катери маркуча по задния калник. Тази тръбичка не се разклонява НИКЪДЕ ... тя идва още от моторният отсек от казанчето!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”