Polo 6n 1.4 16v AFH - Проблем с обороти...

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Re: Polo 6n 1.4 16v AFH - Проблем с обороти...

Мнениеот zografski » Сря 22 авг 2012 15:59

enime написа:колеги и аз имам проблем с тия обороти. Като загрее колата и се почва, падат вдигат се даже изгасва.Колата 98г AER, смених наскоро дроселовата клапа откачайки акомулатора за повече от 6 часа подслея запалих и я оставих да си загрее нормално без да вкл. консуматори и резултата бе нулев.Смянал съм ламбда сондата, температурния датчик и нищо и нищо.Вече незная къде да търся.и вакуми съм сменял, остава ако има някъв вакум които не виждам.Моля помогнете, дайте съвети!!! : само VW

При теб колега щом го прави на загрял двг. най вероятно е датчкик на ХОЛ.

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Сря 22 авг 2012 16:03

Alexandar_yordanov написа:Проблема изчезна явно от само себе си. :D Явно адаптацията все пак е дала резултат. Само паленето остана.

Проблемите не се решават от самосебе си колега :063: А това с паленето фани провери акумулатора, това че си го зареждал не означава, че е "перфектен" т.е. нов. И според мен там ти е проблема, но може и бобината да си е затръгвала към отвъдното.

Потребителски аватар
enime
Автомобил: VW POLO
Двигател: AER 1998

Мнениеот enime » Сря 22 авг 2012 18:35

Ако не греша този датчик на Хол се намира на делкото. А как е свързан с оборотите на колата зная че има връзка с паленето, в смисъл че може да не пали от него.Иначе колата си върви само дето и играят оборотите и от там като паднат и гасне, при завъртане на волана също играят общо взето сякаш нещо я товари.Уви за сега нямам отговор на въпроса от къде е .

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Сря 22 авг 2012 18:58

zografski написа:
Alexandar_yordanov написа:Проблема изчезна явно от само себе си. :D Явно адаптацията все пак е дала резултат. Само паленето остана.

Проблемите не се решават от самосебе си колега :063: А това с паленето фани провери акумулатора, това че си го зареждал не означава, че е "перфектен" т.е. нов. И според мен там ти е проблема, но може и бобината да си е затръгвала към отвъдното.

Казвам ти, че изчезна... :mrgreen: :mrgreen:

ПОЛО1.6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ПОЛО1.6 » Пет 21 сеп 2012 9:52

Здравеите и от мен ,значи масовое тоя проблем аз съм с 1.6 поло абсолютно съшият проблем,обаче един маистор сваля дросела и каза че не можел да го почисти? :(

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 21 сеп 2012 15:52

ПОЛО1.6 написа:Здравеите и от мен ,значи масовое тоя проблем аз съм с 1.6 поло абсолютно съшият проблем,обаче един маистор сваля дросела и каза че не можел да го почисти? :(

То не е нужно да се сваля за да се почисти?!?!? Само се маха кутията на въздушния филтър и дросела се показва от долу!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”