Коя кола каква кутия има,ти не можеш да кажеш,защото просто си много назад с материала.Мислех изобщо да не пиша по темата,но днес случайно разглеждах книжката на една от колите(vw polo)и там хората даже черно на бяло са написали това което аз бях писал! Ето ти и линк да видиш моето момче!
http://img189.imageshack.us/img189/3708/p1206121024.jpgЗамисляш ли се,че с некомпетентните си мнения и изказвания е възможно да накараш някой да смени напълно читава(даже и нова)скоростна кутия с такава втора употреба с незнайни проблеми,просто щото пишеш ГЛУПОСТИ???
Колко скоростни кутии си разглобил и сглобил,защото аз съм сглобил и разглобил доста и то повечето на СЪСТЕЗАТЕЛНИ автомобили. А колко са лоши скоростните кутии на VW и AUDI те хората от HEWLAND са преценили,след като се използват тяхни кожуси и части в кутии за състезателни коли от формула 3,формула 5 и класическа формула 1,май не са толкова лоши а??? А да си чувал за синхронизирана задна предавка? А за ауди 80 от 1986-а? Не ми отговаряй,няма смисъл! Дано не ти се върже някой на простотиите!