Колко Км най много сте вдигали с 1.0 мотор?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
toshev написа::063:
и ние ходим за риба, ма тва вашето....
Ми ходи де и понастъпи машината

Мойта вдига 140-145, но е с по-къси скорости
Освен всички в постовете да се лъжем яко...........как мислиш
Един познат с една астричка вика: брех това как върви бре, аз си мислех че и 100 няна да вдигне

Ае и със здраве
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нали знаеш че това табло фабрично дава +5км, отделно е на 20години вече и тъй като не е електронно таблото а е с магнит, които е в кръгче от обикновенна стомана, която ръждясва, прашасва и си променя свойствата и таблото показва повече, защото механизма "задържа". Характерно за всички фв коли - пасат, голф без електронно табло и т.н...имах приятел пак с 1.05 поло дето дигаше 200 с такова табло, така че не е показател това...абе кво да ви обяснавам изобщо като сте се влюбили в некви малолитражки, лошо няма де, ама да не се изживявате като състезатели, е верно че харчи колкото 1.4 1.6 поло ама не върви толкова
...вече трябва да се заключи тая тема според мен, преди да е пострадал някой, нещата са сериозни вече 

- speka
- Автомобил:
- Двигател:
gb
кой си ти пък че ще ми заключваш темата пуснал съм я за хората от нашия клас коли вие като не вярвате или не сте с такива коли нямате никакво право на глас в тая тема ако ще трупате само мнения го правете някаде другаде!nasodotcom написа:Нали знаеш че това табло фабрично дава +5км, отделно е на 20години вече и тъй като не е електронно таблото а е с магнит, които е в кръгче от обикновенна стомана, която ръждясва, прашасва и си променя свойствата и таблото показва повече, защото механизма "задържа". Характерно за всички фв коли - пасат, голф без електронно табло и т.н...имах приятел пак с 1.05 поло дето дигаше 200 с такова табло, така че не е показател това...абе кво да ви обяснавам изобщо като сте се влюбили в некви малолитражки, лошо няма де, ама да не се изживявате като състезатели, е верно че харчи колкото 1.4 1.6 поло ама не върви толкова...вече трябва да се заключи тая тема според мен, преди да е пострадал някой, нещата са сериозни вече
- apchih
- Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
- Двигател:
а някой от вас случайно няма ли GPS под ръка да сравни с него показанията на километража. Едно е да се доверяваш на стрелка друго е да се довериш на 10 - 20 сателита
разлика в километрите може да идва и от гумите и от др фактори, но сателитите ми се струва, че ще покажат най точно, поправете ме ако греша.

разлика в километрите може да идва и от гумите и от др фактори, но сателитите ми се струва, че ще покажат най точно, поправете ме ако греша.
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
apchih написа:разлика в километрите може да идва и от гумите и от др фактори,поправете ме ако греша.
..............от гумите е да знаеш

- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
nasodotcom написа:Преди имах ибиза 1045 аау пич и знам точно кое как вървиИбизата ако искаш да те повозя, тъкмо ше видиш как е по-голямата сестра на поло
полото е по-аеродинамично

Колкото до километражите.. щом си караш с допустимите размери гуми от производителя няма да имаш чак такова отклонение... +/- 5 км за порядък от 170 за еднолитров мотор не е нищо

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”