Какъв модел на Polo карате и какво е вашето мнение за него ?
Re: Какъв модел на Polo карате и какво е вашето мнение за него ?
Карам Поло - 2 1990 година, 1000 куб.Имам го от около 15 години.Проблеми - никакви.Удоволствие е да подържаш и да шофираш такава класика 

-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
За 15 години никакви проблеми? Как очакваш да ти повярва някой незнам....
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Човека каза "поддържаш"! Значи сменя всичко когато трябва и няма проблеми!
-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Айде ся. Колкото и да се поддържа една кола, кара ли се постоянно НОН-стоп все нещо се чупи. Не ми ги разправяйте на мен. АКо е седяла 15 години в гараж съм съгласен.. 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
uomoto написа:За 15 години никакви проблеми? Как очакваш да ти повярва някой незнам....
Kолата от аватара ми е от 1983 г в семейството и проблеми не е създавала, с нормална текуща поддръжка. На 220 000 км е, с оригинални РАБОТЕЩИ амортисьори, не е ремонтиран мотор, не е сменян съединител, нито лагери по предница и заден мост. Всичко опира до грамотна експлоатация и навременна смяна на консумативи и навременна профилактика.
А дали някой вярва - на нея й е през ауспуха, който е с оригиналното неръждаемо задно гърне.
аз пък си карам Поло 1.3 с незнам какъв ми е кода на мотора, моноинжекция с около 60 коня ... може и да греша
ама колата си ми върви доволно както и харчи доволно.
Не съм доволен само от ел. стъклата и смятам тая екстра за излишна ако ще е така всеки път да им помагам с ръка по-добре ръчни.... А да, с две врати е ама за мен е идеална.
ама колата си ми върви доволно както и харчи доволно.
Не съм доволен само от ел. стъклата и смятам тая екстра за излишна ако ще е така всеки път да им помагам с ръка по-добре ръчни.... А да, с две врати е ама за мен е идеална.
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
fagor написа:Карам Поло - 2 1990 година, 1000 куб.Имам го от около 15 години.Проблеми - никакви.Удоволствие е да подържаш и да шофираш такава класика
Поло март 1994 33/45 1.1 AAU.Много съм си доволен.Сериозен ремонт само шлайф на главата и смяна на мотора на парното.За 18 годишна кола се държи превъзходно,въпреки,че е на почти 200000 км.От газовата съм повече от доволен.Не съм състезател и ми върши работа.Пътувам с нея из цяла България и не ме е засрамвала

Поздрави на всички с ПОЛО 2F

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”