Скоростна кутия POLO - инфо

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Re: Скоростна кутия POLO - инфо

Мнениеот refresh4o » Сря 16 яну 2013 10:46

Колеги по моя въпрос сипах масло, но изтече цялото и то с голяма струя, ето вижте снимките какво има там където са стрелките? тече зад някаква ламарина
Изображение
Изображение

bonita89
Автомобил: wv polo
Двигател: 1996

Мнениеот bonita89 » Нед 03 ное 2013 9:16

здравейте нямам време да чета всичко което сте писали и незнам дали е погледнато на тоя проблем ,че лагера които е до 5тата предавка е прекалено близо и като се счупи сепаратора минава през нея и за това се и срива тя защото е постоянно зацепена при мен така става за 2 ри път и преди да я взема така е станало но вече на 3тия път ,лагера като се пръсна ми сабори и зъбите на 5тата , защото и да я караш или да те дърпат тя все се върти най добре е ако на някого се случи с колесар или платформа това е решението ...... Ако някой има кутия на части и е здрава и да се продава обадете се !!!! Че с тия понужници :death :biggrin

dimitko12
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitko12 » Пет 06 дек 2013 9:16

Здравейте, колеги. Изчетох цялата тема, но моят проблем е доста интересен. Не мога да влключа задна скорост в студено състояние. След като колата поработи с запален двигател около 15 минути задната включва без проблеми. В студено състояни задната или не влиза или ако влезе влиза като първа и колата тръгва напред. Малко трудно включват понякога и 1 и 2 скорост, но никога не съм имал проблем да не мога да ги включа. Имате ли някакви предположения за моят проблем и може ли някой да ми препоръча читав майстор на скорости за София?

silvah
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silvah » Съб 17 окт 2015 17:35

Колеги, за съжаление си купих ПОЛО с проблема в скоростите, но поне го разбрах надявам се рано. Споделете моля ви къде в София някой би поглендал нещата как стоят. Като цяло имам си всички скорости леко вие на 5-та, на задна трака леко ....
Много ви благадоря предварително..
Поздрави

bobitooo
Автомобил: VW POLO 1.4 1998
Двигател: apq

Мнениеот bobitooo » Пон 19 окт 2015 8:50

silvah скоростнaтa ти кутия е позaгубилa мaсло. товa е голямa болест при поло.. семерингa нa избирaчa си е зaминaл и от тaм го губи щом трaкa знaчи е тръгнaлa.. кaкто кaзвa в по горнa темa може дa видиш колегaтa соми кaзвa смени семерингa и долей мaсло колкото изкaрa.. др вaриaнт нaпрaво я смени гледaй дa е читaвa и зaдължително смени мaслото и СЕМЕРИНГA нa избирaчa късмет колегa

silvah
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silvah » Пон 19 окт 2015 10:43

Да, прочетох доста , вчера я закарах на сервиз , надявам се да не ми се налага да сменям сега точно цялата кутия. Мисля да им кажа да смеянт игления лагер, семерингчето и масалцето да налеят и да я карам карам докато не каже ЧАО за последно ;))

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”