ами мойта е много зле а не мога да намеря 28см чистачка, намерих само една в но беше много дебела и не ставаше
Поло 97г

Задна чистачка -откъде?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Задна чистачка -откъде?
Последна промяна от ATC на Пет 10 фев 2006 10:23, променено общо 1 път.
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Задна чистачка -откъде?
ATC написа:ами мойта е много зле а не мога да намеря 28см чистачка, намерих само една в но беше много дебела и не ставаше
Имам 1 бр. чистак-бърсак нова Valeo 280 - търся й 10 лв - ако я искаш - твоя е. Намерих само че продават само по две и ми артиса 1. Ако искаш пиши на ЛС.
- hadves
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АТС,
Днес си купих за 3.5 лв две пера по 60см всяко.На автомания са-пластмасова основа + графит.Срязах ги и си направих задна чистачка 28 см.Перото пасна на държача.За сега съм доволен.Магазина е на Симеон след като завиеш по него от Константин Величков почти пърия от ляво.Има автомобилни аксесори,тасове и някои други глезотии.
Пък ако си закъсъл много пиши на Л.С ще ти дам от мойте едно парче.
Днес си купих за 3.5 лв две пера по 60см всяко.На автомания са-пластмасова основа + графит.Срязах ги и си направих задна чистачка 28 см.Перото пасна на държача.За сега съм доволен.Магазина е на Симеон след като завиеш по него от Константин Величков почти пърия от ляво.Има автомобилни аксесори,тасове и някои други глезотии.
Пък ако си закъсъл много пиши на Л.С ще ти дам от мойте едно парче.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”