не се форсира??????
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не се форсира??????
току що полото угасна на пътя и там си стой. На място си работи много добре а като реша да га форсирам гасне някой път се форсира мн. добре. Като му подавам газ постепенно си дига оборотите добра . от ускорителната помпа прави мн. хубав облак смес . Въздушния филтър го смених набързо моля за помощ.
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
полото е `86 1000см3 карба е PIERBURG - еднакамерен с автоматичен смукач . Проблема немога да го обясня по-добре. Сега карба е разглобен и ще го накисна тая вечер в коресилен ама незнам дали ще има полза . Мисля и един ремонтен комплект да си купя утре. ПИСНА МИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОЯ ШИ...АН КАРБОРАТОР С затворени очи го свалям и слагам вече. утре ще пиша дали е имало полза от измиването. Междувременно ако някой е имал подобен проблем моля да даде акъл как се е оправил.
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми не знам, при мене от доста време беше такова положението, докато един ден е така изгасна и после по светофарите без подаване на газ пак гасне на празен ход, съвсем скоро ще ходя на диагностик да каже кво е, но при мен е замесено и ЕКУ за съжаление, ако не е в него проблема, може разрешаването му да е сходно с твойто. След прегледа (и дай Баже оправянето на проблема) ще пиша тук: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14486
някои казват може да е ЕКУ, други - могорче за празехн ход, трети - друго за тва не искам да те заблуждавам но ще кажа със сигурност каквото разбера.
някои казват може да е ЕКУ, други - могорче за празехн ход, трети - друго за тва не искам да те заблуждавам но ще кажа със сигурност каквото разбера.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”