Какви колонки бихте ми препоръчали за Поло?
Какви колонки бихте ми препоръчали за Поло?
Говорим за двете отпред на таблото? Къде има хубави и изгодни колони? Дотук разбрах, че са 10 см... Знаете ли дали има дву или 3 лентови с такъв размер и ако "да" къде се продават?
Задните не са ли над 100 лв... Скъпо ми е за момента...
Аз засега отпред искам да сложа, защото като дръпнах чертата този месец пак 500 набутах в Полото, а и не съм чак такъв маниак на силната музика... Абе с две думи искам да закърпя положението поне засега и да имам нещо да ми бръмчи в колата
:)
Все пак искам да си стане както си пише в дебелите книги, а не да слагам дървета...
Вчера в Технополис ми преложиха Sony комплект 2 ЕДНОЛЕНТОВИ за отпред за 45лв...
Смяташ ли, че е добре?
Аз засега отпред искам да сложа, защото като дръпнах чертата този месец пак 500 набутах в Полото, а и не съм чак такъв маниак на силната музика... Абе с две думи искам да закърпя положението поне засега и да имам нещо да ми бръмчи в колата

Все пак искам да си стане както си пише в дебелите книги, а не да слагам дървета...
Вчера в Технополис ми преложиха Sony комплект 2 ЕДНОЛЕНТОВИ за отпред за 45лв...
Смяташ ли, че е добре?
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
Мда...
И аз съм за широколентови... Не е лошо да провериш на място как влизат в дупките - дали не трябва да изрязваш нещо, пък и да ги чуеш как работят.
Мойто има някакви вградени пиезо пищялки в таблото, но супер много съскат... направо ме заболява глава. Сега слушам основно задната линия, пък "някога" ще взема да ги сменя...

И аз съм за широколентови... Не е лошо да провериш на място как влизат в дупките - дали не трябва да изрязваш нещо, пък и да ги чуеш как работят.
Мойто има някакви вградени пиезо пищялки в таблото, но супер много съскат... направо ме заболява глава. Сега слушам основно задната линия, пък "някога" ще взема да ги сменя...
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Можеш и сам да си ги сложиш.. не е някаква философия...
Само кабели да имаш прокарани до свирката...
Ако нямаш, към колоните обикновенно има...
вземаш ги, връзваш краят на кабелите този дето ще го водиш към свирката към една жилава пръчка с изолирбанд, и почваш да пъхаш от към колоните на към касетофона..
след като прекараш кабела, можеш да оставиш колоните просто така.. в гнездото, и слагаш решетките..
после като ти остане време ги завинтваш с две винтчета..
Само кабели да имаш прокарани до свирката...
Ако нямаш, към колоните обикновенно има...
вземаш ги, връзваш краят на кабелите този дето ще го водиш към свирката към една жилава пръчка с изолирбанд, и почваш да пъхаш от към колоните на към касетофона..
след като прекараш кабела, можеш да оставиш колоните просто така.. в гнездото, и слагаш решетките..
после като ти остане време ги завинтваш с две винтчета..
Така и така сте тук, да ви питам...
Това че са 10 см. диаметър сигурно ли е, защото това, което съм написал е по сведения на консултанта в Технополис...
Сега разглеждах в Интернет... В НДК има хем двулентови, хем по-евтини, хем пак SONY...
http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=4087
В Технополис еднолентови SONY - 45 лв, ако искаш
Това че са 10 см. диаметър сигурно ли е, защото това, което съм написал е по сведения на консултанта в Технополис...
Сега разглеждах в Интернет... В НДК има хем двулентови, хем по-евтини, хем пак SONY...
http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=4087
В Технополис еднолентови SONY - 45 лв, ако искаш

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- pacoo
- Автомобил:
- Двигател:
kolonki
Здравеи те.Моят скромен съвет е ако можеш да си намериш оригинални,не се чуди ами ги вземаи.
Ще са по-евтини и качеството е добро.Е не да се сравняват с изпитани марки де,но са за предпочитане пред некви си измислени.
.Аз съм с оригиналните и съм пре доволен.Е имам и една каса в багажника 12-ка
.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”