Цена на ремонт

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
jorka
Автомобил:
Двигател:

Цена на ремонт

Мнениеот jorka » Чет 23 фев 2006 12:48

Значи стана лека катастрофа, та да питам ако някои вече го и преживявал колко ще струва относително ремонта. Колата е Поло 3 врати, 94г. Трябва му нова задна броня и леко изчукване и пребоядисване на дясната задна част... не знам точно как се води... където би трябвало да има задна врата... Благодаря на отговорилите предварително

Потребителски аватар
emils
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emils » Чет 23 фев 2006 13:26

само за сведение - за цялостен ремонт на задницата с опъване на колата с лебедки (дозери) на поло2 88 г. ремонтът ми излезе около 700 лв. при един майстор любо срещу военно-строителното училище на суходолско шосе. купувал съм само задни стопове, всичко друго (задни панели, задна врата, престилка и т.н.) се изчуква и опъва. просто не намерих никакви части за този модел по моргите. по начало по моргите трудно се намират части за коли, произведени преди 90 г. твоята като е по-нова дано да имаш късмет - опитай при италианеца и в моргите по околовръстно шосе.

П.П. за задни стопове и броня виж втора употреба по "симеон"

Последна промяна от emils на Чет 23 фев 2006 13:48, променено общо 1 път.

jorka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorka » Чет 23 фев 2006 13:31

Добре че на мен само броня ми трябва, нищо по колата отзад не е окривено. Интересува ме само цена на задна броня и един мигач, че стъклото е счупено и откъде да ги намеря. За изчукването уж намерих един майстор в Левски. Ще ведем какво ще каже другата седмица след като мине огледа от застрахователите.

Потребителски аватар
kimbaten
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kimbaten » Чет 23 фев 2006 13:50

jorka написа:... Интересува ме само цена на задна броня и един мигач, че стъклото е счупено и откъде да ги намеря...

... еми мигач няма да си намериш защото е цялата секция стоп, мигач и тн. аз си търсих за '94 комби и успях от приятел да си зема за 40 лв втора ръка, което е МНОГО тънко, по принцип моя стоп оригинален струваше 177 лв :( ... за майстора сподели после доволен ли си че и аз имам за изчукване един калник

jorka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorka » Чет 23 фев 2006 14:00

аз си търсих за '94 комби и успях от приятел да си зема за 40 лв втора ръка, което е МНОГО тънко

А ще ми кажеш ли къде да търся

Потребителски аватар
kimbaten
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kimbaten » Чет 23 фев 2006 16:25

А ще ми кажеш ли къде да търся

моя съвет е по моргите, въпреки че в повечето още с влизането казват "за поло нямаме нищо" - но опитай имало няква морга на Горубляне където имало поло неща. Моя си го взех от приятелче едвам ми намери. Пусни и една тема в раздел КУПУВА на форума... и ако нищо не помогне, лепиш ако е малко счупено и разбира се ако си събрал парчетиите или другия вариант е нов ама там отиваш над 150 кинта за съжаление :(

jorka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorka » Чет 23 фев 2006 16:35

Голяма мъка ще е... усещам :cry: . Сега пък ме пратиха от ДЗИ някъде в Орландовци в отдел "Ликвидации". Туй нещо никой не го знае къде е...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 23 фев 2006 16:55

jorka написа:Голяма мъка ще е... усещам :cry: . Сега пък ме пратиха от ДЗИ някъде в Орландовци в отдел "Ликвидации". Туй нещо никой не го знае къде е...

военна рампа знаеш ли, като слезеш от кръговото на Ломско шосе посока рампата на първия светофар си вдясно, след 500-600 метра има огромна сграда на автостэкла Кобра и веднага след Кобра, булеварда се казва "Първа Българска армия"

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 23 фев 2006 16:56

опа другия вариант за огледи на ДЗИ е на Красно село в двора на Балканкар

jorka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorka » Чет 23 фев 2006 17:11

военна рампа знаеш ли, като слезеш от кръговото на Ломско шосе посока рампата на първия светофар си вдясно, след 500-600 метра има огромна сграда на автостэкла Кобра и веднага след Кобра, булеварда се казва "Първа Българска армия"

Значи това нещо е на тази улица.. така ли?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 23 фев 2006 17:19

да, това е булевард, преди ж.п. линията в ляво, ако идваш от военна рампа
влез в www.bgmaps.com и ще се ориентираш

jorka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorka » Чет 23 фев 2006 17:26

Мерси много за помощта. Дано го намеря бързо.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”