Някой от вас слагал ли е? Имам предвид прозрачните пластмаси, които се склагат на предните стъкла, за да откланят въздуха. Струва ми се доста полезна екстра, която може да замени люка на покрива.
Знаете ли откъде мога да си намеря хубави? Оказва ли монтажа негативно влияние върху зтрварянето на стъклата?

Обтекатели - Ветробрани.
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не съм много сигурен има ли некви универсални вече, ама смятам че бяха май за всеки модел определени видове, за да пасват и да не притискат стъклата, преди няколко години едно приятелче търсеше и много време не можа да намери за неговия форд май беше...сега може и некви универс. да има - ако намериш и стават - сподели.
Колеги, намерих обтекатели направо от вносителя!
Произведени са в Полша и доколкото разбрах са доста по-добри от турския аналог, защото са с тънък профил и не пречат на затварянето на стъклото.
Струват 36 лв за Polo 6N с две врати, а по магазините са 46.
Доволен съм, защото прилепнаха точно и купето се проветрява без въздушната струя да бие директно вътре.
Като недостатък бих отбелязал единствено, че малко шумят при висока скорост и леко влошават видимоста, защото са тъмни и човек трябва да свикне да се оглежда повечко...
Ако имате интерес ето телефоните на вносителя:
02/954 96 06
088/8 802 665
Бул. Тотлебен No 67
София
Произведени са в Полша и доколкото разбрах са доста по-добри от турския аналог, защото са с тънък профил и не пречат на затварянето на стъклото.
Струват 36 лв за Polo 6N с две врати, а по магазините са 46.
Доволен съм, защото прилепнаха точно и купето се проветрява без въздушната струя да бие директно вътре.
Като недостатък бих отбелязал единствено, че малко шумят при висока скорост и леко влошават видимоста, защото са тъмни и човек трябва да свикне да се оглежда повечко...
Ако имате интерес ето телефоните на вносителя:
02/954 96 06
088/8 802 665
Бул. Тотлебен No 67
София
- cooperworks
- Автомобил:
- Двигател:
...
гадче пастни някакви снимки да ги видим как седят,,,може и при ниска скорост:)...нещо друго измисли ли му като екстра??
...
..аз в момента кича боклуци до 10 лева и е започнал да става здрав кич...но приателката много се радва:)
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...
rudolf написа:gadche... качих я на 195/50/15 и отзад изпрасках 32мм фланци ....ефекта е спорен![]()
![]()
За кое Поло става въпрос защото ми е интересно как е с тия фланци и 15-ки.И аз съм на 15" и ми стърже от време на време.
....
...za 6н 94-99 .. ми с оригиналните пружини колко и да скачам по праговете ,веждите не допират гумата ...иначе отпред пробвах с ет36 205/50 15 7j ,но при завой самата гума опираше в задната страна на пласмасовия подкалник при завой....не че беше голям проблем...
сега сам с 6j джанти
сега сам с 6j джанти
Последна промяна от rudolf на Пон 17 апр 2006 9:54, променено общо 2 пъти.
...
...обаче сега се чувсвам все едно сам с 10 коня назад...усеща се че е по мудна ....64 коня нафта е...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”