съвет/наблюдение при закупуване на фарове...6n

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

съвет/наблюдение при закупуване на фарове...6n

Мнениеот rudolf » Сря 12 апр 2006 15:34

така се случи при мен,,,предполагам че и при други марки и модели е възможно...та ми е пресно и споделям значи:
стандартно напукано стъкло на фара,,никаде не можах да намеря резервно стъкло и се принудих да си купя друг фар,,,след запитване на хелла -който не продават само стъкла и цена от 150 лева с поръчка и изчакване се насочих към депо -60+ лева....отидох си с колата,,,взех си фара,,същия и при монтажа....паца-моторче за реглаж и буксата по малка само с 4 крачета....
реших да сменя стъклата защото при тая цена имам право на два опита , на оригиналната хелла на 10 години силикона си пусна веднага без зор,,,но на новият фар почна да се начупва миниатурно отстрани стъколо и няма излизанка...
значи 5 минути в фурната на 80десетина градуса...и много бавно с нещо широко да отлепи...и стана,,,заспа на старият фар новото стъкло...
та съвета към начинаещи ми е да гледат и буксите и моделите дали са с моторчета или не,,,,че се почувтвах като тъпак в момента когато ръчках 6 каналната буска в малко 4 канално гнезденце...
успех на колегите

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”