ИСКАМ ДА СИ КУПЯ ПОЛО .ИНТЕРЕСУВА МЕ ГОДИНА МОДЕЛ ДВИГАТЕЛ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО .ЗА ДА НЕ СБЪРКАМ ПРИ ИЗБОРА.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.
заглавието! mod edit: vaskoto1

информация за купуване на POLO
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Незнам с какви пари располагаш но те съветвам да си вземеш дизел,примерно 1,7-1,9 SDI sled 94г.Инак за 2500-3000 си купуваш кукла ама по дърта.Прецени си.
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars ... agen/polo/
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars ... agen/polo/
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Пекин незнам,по принцип на Горубляне продават коли.Расходи се и разгледай.Ако критерия е годината на производство то за 3000 няма да си купиш.Модела до 94г. върви там някаде,за мен е важно ходова част,двигател,скорости,интериор,ламарини.Maxee написа:къде ги видя тия кукли за по 2500 - 3000 ? В пекин ?!
aми точно, защото преди 1 седмица си купих моето поло, обиколих и имам представа за нещата, но щом мислиш, че от Горубляне можеш да си вземеш нещо повече от сбирщина чарколяци - твоя воля
За бъдещия колега горещо препоръчвам много добре да огледа и да вкара в сервиз преди да купи каквото и да било !!!
За бъдещия колега горещо препоръчвам много добре да огледа и да вкара в сервиз преди да купи каквото и да било !!!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Код: Избери всички
Местожителство: Варна
разходката ще е длъжка... и необоснована...
ще помоля за повечко внимание и да се намали тона малко за да не заиграе парцала...

1.6 е с индекс АЕЕ, точно като моето (не вентилираната версия 101 коня)
Аз лично ти препоръчвам да търсиш по - нова година, което обаще за 4000 пари е доста трудно изпълнимо. Защо не погледнеш сестрата на поло - ибиза. Там за 4000 можеш да си решиш проблема, за сметка на по - тънки ламарини.
Успех в начинанието
Аз лично ти препоръчвам да търсиш по - нова година, което обаще за 4000 пари е доста трудно изпълнимо. Защо не погледнеш сестрата на поло - ибиза. Там за 4000 можеш да си решиш проблема, за сметка на по - тънки ламарини.
Успех в начинанието

Аз вече го направих
Колите по-млади от 10 г. скачат поне с 1 хиледарка.
Помисли си как ще я караш и си исбери обема на двигателя. Аз се спрях на компромисното 1.4.
Полото стана много модерно в последно време, харчи се много и цените са много високи.
За 4000 можеш да намериш нещо 94-95 г., ама ще имаш повечко поправки и със сигурност удряно. То не знам дали неудряна кола може да се намери, моята лъщеше ама автомонтьора ми веднага я усети. Най-често са удряни в преден десен калник, винаги гледай дали има следи от пребоядисване, кривини, ръждица или недобро напасване на частите.
И без пазарлък няма да мине.
Помисли си как ще я караш и си исбери обема на двигателя. Аз се спрях на компромисното 1.4.
Полото стана много модерно в последно време, харчи се много и цените са много високи.
За 4000 можеш да намериш нещо 94-95 г., ама ще имаш повечко поправки и със сигурност удряно. То не знам дали неудряна кола може да се намери, моята лъщеше ама автомонтьора ми веднага я усети. Най-често са удряни в преден десен калник, винаги гледай дали има следи от пребоядисване, кривини, ръждица или недобро напасване на частите.
И без пазарлък няма да мине.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”