питане за свещи,масла
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
питане за свещи,масла
ПОЛО-1,6,моноинжекция 160000км.Какви свещи да и слагам-като марка и колко електродни.А за маслата да кажете нещо-едни ме съветват КАСТРОЛ15/40,други АРАЛ а кото я купих беше с ЕЛФ.И последен въпрос-колко грама масло е между мin и max на щеката?
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Аз пък искам да използвам тази тема да попитам. Как мерите маслото на 1.4 двигателя, 60 коня дето е. Имам предвид кое се приема за вярно, трябва ли да "щракне" до най долно положение, или то е само за да се фиксира щеката, а меренето се прави като не се щрака? Питам защото възникна спор между мен и един приятел... Аз съм на мнение че трябва да си "щракне" до долу щеката... Става дума за моето поло (за справки гаража)
100% когато щракнеUneek написа:Аз пък искам да използвам тази тема да попитам. Как мерите маслото на 1.4 двигателя, 60 коня дето е. Имам предвид кое се приема за вярно, трябва ли да "щракне" до най долно положение, или то е само за да се фиксира щеката, а меренето се прави като не се щрака? Питам защото възникна спор между мен и един приятел... Аз съм на мнение че трябва да си "щракне" до долу щеката... Става дума за моето поло (за справки гаража)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”