Проблема ми е следния: Звука който идва от двигателя много напомня пуфтенето на парен локомотив и се тресе колата, а до вчера жужеше като мушичка.Това става на празен ход, като дам газ пропорционално намаля но не изчезва.От три седмици съм с газова, а преди 2-3 дена видях че ми беше изтекло около литър от водата(направо имаше гьол отдолу), долях и оттогава не е текло а и не успях да разбера от каде е потекло. Струва ми се че не е прегряла защото постоянно следя температурата. Водната помпа е на 11 000км(ако има значение). Да имате идеи на какво се дължи моето нещастие или каде да е закарам в Пловдив да е видят. Мерси
mod edit: wili98

Нещо май ми се прецака в полото. - решено
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
за полото
Предполагам че си моноинжекция.Погледни си гумения тампон под моното.Като ми слагаха плочката за газта сложиха нови по-дълги болтове и не лягаше добре. Или щуцера на плочката повдига капака на моното и дърпа въздух.При мен бяха и двете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
wili позна, проблема се оказа в кабела който отива към свеща, след смяната му заработи цилиндъра както преди. Това го разбрах като закарах хайванчето на елкон, иначе преди това един майстор ме увещаваше че проблема е в двигателя и че трябва да се сваля главата, да се шлайфат..., да се сменят..., и още куп работи.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
shindoff написа:wili позна, проблема се оказа в кабела който отива към свеща, след смяната му заработи цилиндъра както преди. Това го разбрах като закарах хайванчето на елкон, иначе преди това един майстор ме увещаваше че проблема е в двигателя и че трябва да се сваля главата, да се шлайфат..., да се сменят..., и още куп работи.
Да бе, то тея майстори са ебати боклуците, вместо неговата глава да си смени... Иначе добре че е било нещо дребно
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”