проблем с полото
проблем с полото
Здравейте искам да ми помогнете имам проблем с ПОЛО 1.3 95гд .Когато запали работи и загасне самите обороти падат ходих на майстор и ми каза че може да е от компютара а той не показва никакави грешки ако ниакой има като моето поло и може да ми услужи с неговиа компютар само да го сложа за 5мин да видиа да ли ще го направи пак ще мо бъда много благодарен
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с полото
franki написа:Здравейте искам да ми помогнете имам проблем с ПОЛО 1.3 95гд .Когато запали работи и загасне самите обороти падат ходих на майстор и ми каза че може да е от компютара а той не показва никакави грешки ако ниакой има като моето поло и може да ми услужи с неговиа компютар само да го сложа за 5мин да видиа да ли ще го направи пак ще мо бъда много благодарен
може да е от компа, направи най простото първо - разкачи минусовата клема на акумолатора и изчакай 10 минути - така компира подъл се рестартира в случай че се е шашнал поради някаква причина и е минал в авариен режим.. пробвай - нищо не ти коства а може да оправи нещата.. ако не стане - може да са кабели, свещи, делко изобщо нещо по тоците, възможно е да е заминала машинката за празен ход а да не говорим че при мене когато ги правеше тея номера и се оказа от ламбда сондата която беше се прецакала и подаваше грешни данни на компира..

- Polo_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен ми направи един път нещо такова........и аз се шашнах.....мислех 4е е нещо от алармата или имобилаизера.......и по4нах да ровя по бушоните изкарах ги пак ги сложих........щот съм чувал че бушона на бензиновата помпа може да прави проблеми.......и после се управи като го сложих пак............ 

- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”