Какво 6те кажете за ПОЛО 1.6 96 АЕЕ
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
Здрасти колега аз съм точно с такъв мотор.Аз лично много съм доволен от него.Супер си върви,много добре тегли това купе.Градско ми дава към 9/100,извунградско 5,5/100.Според мен дали колата ще ми дава 9 или 10/100 градско е все тая,разликата е минимална и няма смисъл с компромис по-слаб мотор!Ако колата е читава и мотора е ок взимай,няма да съжаляваш,много приятно се кара! 

Prodriver написа:Здрасти колега аз съм точно с такъв мотор.Аз лично много съм доволен от него.Супер си върви,много добре тегли това купе.Градско ми дава към 9/100,извунградско 5,5/100.Според мен дали колата ще ми дава 9 или 10/100 градско е все тая,разликата е минимална и няма смисъл с компромис по-слаб мотор!Ако колата е читава и мотора е ок взимай,няма да съжаляваш,много приятно се кара!
Само ако ми кажеш как ти го дава това 5.5

- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vassilnk
- Автомобил:
- Двигател:
При мен също на извънградско разхода се движи между 6.5.-7, на градско 8.5-9 - доста зависи от това колко е натоварена, климатика сякаш не влияе с повече от половин литър на сто - разбира се това са личните ми наблюдения. Иначе колата върви много добре, но за извънградско е малко шумна и държи височки обороти при по-високите скорости.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мойто е същото и лятото ми даде разход 7,4 с климатик ,трима човека и много багаж София-Бургас под 4 часа (на магистралата 140-150км/ч),а почти без климатик на обратния път почти празен около 6.5(и пак го направих 4 часа), иначе съм много доволен понеже да чукна на дърво ремонтите са минимални и върви добре (освен когато заредих на ОМВ на Ботевградско и полсе по Хемус на баира празен не искаше да набира повече от 120)
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз искам да споделя! Прибрах се в петък от София до Плевен! с 8 литра! Изминатите килоеметри бяха 169,4 а тояното количество което дозаредих бе 7,97л. Зареждал съм само на ОМВ и е засичано от пален до пален! Като средната скорост бе кам 110км/ч а на три 4 пати стигах до 170 за да видя дали тресе някоя джанта и заради захапка с едни Пасат!
В колата бяхме 2 момчета по около 80кг и една мацка 45кг + багаж!
Незнам вашите защо горят толкова много!

Koksan написа:И аз искам да споделя! Прибрах се в петък от София до Плевен! с 8 литра! Изминатите килоеметри бяха 169,4 а тояното количество което дозаредих бе 7,97л. Зареждал съм само на ОМВ и е засичано от пален до пален! Като средната скорост бе кам 110км/ч а на три 4 пати стигах до 170 за да видя дали тресе някоя джанта и заради захапка с едни Пасат!В колата бяхме 2 момчета по около 80кг и една мацка 45кг + багаж!
искаш да кажеш, че си изминал 170 км с 8 литра ?!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”