От какви коли стават джанти за поло?
Реших да си взема лети джанти за Полото , предлагат ми от различни коли а незнам стават ли.

Питане за джанти
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Питане за джанти
ВИКИ написа:От какви коли стават джанти за поло?
Реших да си взема лети джанти за Полото , предлагат ми от различни коли а незнам стават ли.
щом не си се занимавал досега с такива неща най-добре си вземи точно за фауве.по-принцип стават от много коли,но има малки разлики с които трябва да се справиш и ако не са ти ясни ще се главоблъскаш.
ако все пак решиш да купуваш някакви,пиши какви са и ще ти помогна със съвет.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
най-важните параметри които трявба да гледаш са:
-разстояние между болтовете 100 милиметра
-да са с 4 болта
-централния отвор да е 57 милиметра (може и повече но трябва да се слага втулка)
-13 или 14 цола
- ЕТ (изнесеност на джантата) около 35мм +/- малко
- преди да купуваш отиваш на гумаджия да ти каже да ли не са дебалансирани, криви или заварявани
- преди да ги платиш се постарай да ги зложиш на колата да видиш как и стоят (понякога много красиви джанти просто не отиват на дадена кола)
п.с. тия 57мм на централния са по спомени, ако греша моля някой да ме коригира
-разстояние между болтовете 100 милиметра
-да са с 4 болта
-централния отвор да е 57 милиметра (може и повече но трябва да се слага втулка)
-13 или 14 цола
- ЕТ (изнесеност на джантата) около 35мм +/- малко
- преди да купуваш отиваш на гумаджия да ти каже да ли не са дебалансирани, криви или заварявани
- преди да ги платиш се постарай да ги зложиш на колата да видиш как и стоят (понякога много красиви джанти просто не отиват на дадена кола)
п.с. тия 57мм на централния са по спомени, ако греша моля някой да ме коригира
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега аз си взех нови джанти преди няколко месеца - 13ки са и, тъй като след дъълго главоблъскане останах много много доволен от качеството и продавача, с радост ти ги препоръчвам.
става дума за джантите "high tech" от jak.dir.bg. цената им е много добра, предвид че са нови, а моделите и изработката са екстра.
При всички случай ти пожелавам успех с начинанието
заслужава си да поглезиш Полето 
става дума за джантите "high tech" от jak.dir.bg. цената им е много добра, предвид че са нови, а моделите и изработката са екстра.
При всички случай ти пожелавам успех с начинанието

- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Аз пък знам че ако са с 4 болта пак може да има проблеми, казвали са ми че джанти с 4 болта от френска кола не стават за немска, тоест, 13ки от пежо нестават за голф, или поло, така че и с това внимавай!!!
аз лично си търся 13 ки лети за полото, но мисля че ще си купя чисто нови, за да съм спокоен!
Нов съм, "Извинявайте ако има нещо!!"

Нов съм, "Извинявайте ако има нещо!!"

- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз лично си търся 13 ки лети за полото, но мисля че ще си купя чисто нови, за да съм спокоен!
Колега щом търсиш нови 13ки ти препоръчвам да разгледаш предложението на www.jak.dir.bg
Аз лично си ги взех преди 4 месеца и съм много доволен както от джантите така и от коректния продавач, а цените са добри.
Успех в търсенето

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”