Колко пари му излиза обслужването имате ли представа, щото на мен ми казаха по 300 лева на 50 000 км, ама малко множко ми се виждат.
А и другия въпрос е - каретата по-различни ли са му от на обикновенното Поло, понеже едното малко се е преебало и искам да го сменям

Polo G40 Compressor
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Колега аз за техническата часто на Полото ми съм дал няма и 100 лв, обаче не съм пипал нищо по двигателя защото не ми се е налагало, но знам от майстора ми който ми подържа колата, а той ми е личен приател и кара пасат, че тия поларки за едни от най лесните и евтини коли за подръжка!!
Със здраве и весели празници!!! 

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де той компресора ми си е екстра в момента до колкото знам, защото колата ми е от точен човек взета и той каза, че преди 30 000 е правил това обслужване на компресора и аз след 20 000 пак да си направя, ама за ходовата част незнам защото много твърдо ми се струва окачването, а той казва, че нищо не е правил по негоpolo G40 написа:баш така е циалата ходова 4аст става от обикноженното поло,само двигателя и компресора са си цифраза компресора горе долу е толкова
като зависи от състоянието му.Първия път платих около 750лв.
Volkov - е 300 лева на 50 000 за обслужване на компресора евтино ли ти се вижда + другите разходи, които са неизбежни
- Volkov
човече незнам ама, сметни го така по 10 000 на година = 5 години , 300 лв за 5 години, човече това е смешна сума, но аз не съм чак толкоз разбирач и за филтри масла, спирачки, дискове и накрадки , за всички тия неща няма и 70 лв да съм дал, което ми се струва малко! Всеки си знае за себе си!!!
===============Весели празници
===============

===============Весели празници

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бате аз на година правя по 50 000 минимумVolkov написа:човече незнам ама, сметни го така по 10 000 на година = 5 години , 300 лв за 5 години, човече това е смешна сума, но аз не съм чак толкоз разбирач и за филтри масла, спирачки, дискове и накрадки , за всички тия неща няма и 70 лв да съм дал, което ми се струва малко! Всеки си знае за себе си!!!![]()
===============Весели празници===============

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Демек на мен щте ми струва 600 лв на година средно, ако предположим, че нищо друго няма да се чупиPOLO_SPORT написа:Ако сменяш маслото на всеки 10000км, за 50000км ще го смениш 5 пъти. Ако даваш по 60лв. за смяна на масло+филтри, това са си чисти 300лв.
От тук следва, че ако за 50000км ти дадеш само 300лв. за това поло, значи ти си на чиста печалба- разбирай го в прекия смисъл!

Ами да ти кажа заслужава си заради изживяването
- Volkov
Еми да зависи колко пътуваш, аз лично си купих колата август и досега съм навъртям 4800 км , но едва ли ще направя повече от 10 -12 хил. Ти явно доста пътуваш!!!! Еми брат то с точност неможе да се каже, всичко е относително
Еми заслужава си да, аз преди карах опел вектра, малииии тва си бех винаги безпаричен и не се возех хич, само ремонти и проблеми, слава богу поларката е ХИПЕР по-добре!!! (не че съм против опел, но така кола аз повече никога няма да си купя!!!)
Със Здраве КОЛЕГИ!!

Еми заслужава си да, аз преди карах опел вектра, малииии тва си бех винаги безпаричен и не се возех хич, само ремонти и проблеми, слава богу поларката е ХИПЕР по-добре!!! (не че съм против опел, но така кола аз повече никога няма да си купя!!!)
Със Здраве КОЛЕГИ!!

Последна промяна от Volkov на Вто 19 дек 2006 23:33, променено общо 1 път.
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Volkov
Ами човече не ми се дават толкова много пари пък, това ще качи разхода, пък и ще зачестят барниканията по двигателя, баце аз не съм състезател, след време ще си взема Buggati'to, само чакам да пуснат модел с парно на волана!!!
Сериозно, не съм решил, но скоро ще прихвана солидна сума пари и ще инвестирам в полото доста, но всичко с времето си!!

Сериозно, не съм решил, но скоро ще прихвана солидна сума пари и ще инвестирам в полото доста, но всичко с времето си!!

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И я махни тая газова, ще съсипеш колатаVolkov написа:Ами човече не ми се дават толкова много пари пък, това ще качи разхода, пък и ще зачестят барниканията по двигателя, баце аз не съм състезател, след време ще си взема Buggati'to, само чакам да пуснат модел с парно на волана!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”