Здравейте,колеги!Нов съм в форума.От 2 седмици съм собственик на въпросното Поло.
Проблема ми е следния:
Една сутрин тръгвам да си отключвам новата придобивка-централното никакво го няма.Не е на добре мисля си на акъл.Бутам ключа в стартера - нито една лампа не свети по таблото.
Започвам да пояснявам.
Централното си работи нормално.ЦД и аларма нямам.Акумулатора смених с нов.Минах за един ден на около 6 майстора да ми мерят тока с мултицед.Динамото подаваше 13,2v на парно и фарове.На угасен двигател няма консумация.Дотук добре.
Викам динамото не дава ток и леко полеко акумулатора пада.Закарах я на майстор,смени ми четките на динамото и четки на стартер.Динамото зарежда вече на 14V. Тая вечер тръгвам да отключвам-старата песен на нов глас.
С бутане не пали.Носих в сервиз акумулатора когато беше паднал,мернаха ми го там и казаха,че е на 0.Тотал.
Някой да го е имал тоя проблем?
VW POLO Мистериозен проблем с тока РЕШЕН
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW POLO Мистериозен проблем с тока РЕШЕН
Имам огромното удоволствие да споделя,че проблема с тока е решен
Проблема идваше от компресора на климатика-работи постоянно(без да е включен климатика).
Та въпросния компресор се управлява от ел.блок.Този блок има бушон,махнах бушона и проблема се оправи.Сега ще търся нов ел.блок или втора употреба.
Важното в моя случай е,че намерих проблема,който майсторите не ми намираха.

Проблема идваше от компресора на климатика-работи постоянно(без да е включен климатика).
Та въпросния компресор се управлява от ел.блок.Този блок има бушон,махнах бушона и проблема се оправи.Сега ще търся нов ел.блок или втора употреба.
Важното в моя случай е,че намерих проблема,който майсторите не ми намираха.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”