VW-polo ДВГ АЕР 1.0 97г
-
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: DVG-AER
VW-polo ДВГ АЕР 1.0 97г
уважаеми колеги имам един въпрос кум вас дали на някой му се е случвало да пенясва капачката за наливане на масло в двигателя маслото е Q8olls от тогава имам този проблем и маслото е на 4500км некаде даже ми протечe масло от пластмасовия отдушник, кадетое за картерните газове той се беше задръстил със светложълти топки мизерия и ми течеше масло от там незнам дайте някакви варианти благодаря предварително :) :)
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: VW-polo ДВГ АЕР 1.0 97г
Колега добре дошъл и за всичко преди да питаш ползвай търсачката
Напиши конденз по капачката и чети 

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
При хладно време всики правят тази пяна особенно ако я караш студена само градско по 10км на ден,а за да изчезне пяната едно извънградско пътуване 200-300км и после в града пак ще ти направи пяна с тия разтояния в нашия град.
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Напълно съм съгласен , че всички правят пяна , но на читавите мотори не замръзва и не се запушва картерната вентилация ... На голф 3 , 1.8 моно от тия кондензи чак се беше пресякло маслото , но не го беше изхвърлило през картерната вентилация ...
-
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: AEE 1996
Аз карам Поло с АЕЕ мотор и една доста студена зима(към -15 и повече беше) отдушника за картерните газове замръзна и изхвърли маслото през щеката.Изчистиха отдушника и маркуча ,ново масло и няма никакви проблеми.Майсторите ми обясниха,че с времето (особено ако се кара на късо разстояние и е студено) се получава наслагване и след това запушване.И сега на 1-2 масла се чисти тоя скапан отдушник.Още едно 'ХИТРО' решение на германецо в тея коли с толкова "проблеми на модела".......

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”