Polo 1.4 apq variant разрешен проблем със вакуумно централно
- mmkosev
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 1.4 apq variant разрешен проблем със вакуумно централно
Колеги пиша темата тъй като се бях вкарал в голям филм със моето компресорче.Ако успея поне на един да помогна значи си е заслужавало.Проблема се появи когато се появи вода или от уплътнението на петата врата или стопа ,тепърва ще се търси.И така влезна вода във студоопореното легенче и греда централното отказа.свалих компресора и видях че е във един пръст вода.Възстанових повредените писти и елементи и тръгна но не както трябва почна да работи постоянно.Около 4-5 пъти отключва и заключва и накрая се задейства защитата на моторчето и се влиза в пауза.Следваше оглед с лупа на спойки и писти,четене с търсачката във форума,замерване на всички елементи всичко здраво а то не се изключва и това е.Почнах да чета за моя проблем при братовчедите от сеат и ауди /моето компресорче е от сеат със 3 извода/ и при ауди бяха писали колегите че центталното се управлява от двете предни врати ,алармата и ЗАДНАТА врата която аз бях отключил със ключа.Завъртях патрона в положение компресорно заключване и о чудо проработи като часовник.Така че колеги не винаги проблема е във спукана система по маркучите.Дано съм полезен на някой.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Polo 1.4 apq variant разрешен проблем със вакуумно центр
mmkosev написа:Възстанових повредените писти и елементи и тръгна.
Нищо ли не засне с апарат?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”