vw polo 83г
vw polo 83г
Баща ми има поло от 83г. мисля, че беше както и да е въпроса ми е дали двигател от пасат 92г 1,8 моно 90 коня ще стане за за полото на баща ми и дали си заслужава да го слагам ? 

Re: vw polo 83г
Somi написа:Няма да пасне , без доста заварки и напасване та и малко рязане.Не се занимавай.
Благодаря за отговора

Какъв двигател ще стане за него

Предполагам си с механична помпа .Значи не е много голям избора.Иначе ако ти се сменя резервоара за да се мине на електрическа тук вече според зависи дали моно или пълна.Търсиш двигател за съответната конверсия примерно от голф 3 1,4 1,6, от поло 1.1 ,1.3 ,1.4 , 1,4 16 , 1.6 ,1,6 16 .Наи тънко и удачно ще е от голф 3 1,6 АБУ има ги на тънки пари моно е така че ще трябва и резервоар с помпа.Предполагам 350 лв ще се върже ако ти си го правиш .Не забравяи да е оборудван и комп и инсталация не ти трябва стартер и алтернатор ползваш си твоите .Пускаш новата инсталация с малки преработки и всичко е ок.А наи лесно е от голф 2 1,3 мотор не се препрявя инсталацията.
Somi написа:Предполагам си с механична помпа .Значи не е много голям избора.Иначе ако ти се сменя резервоара за да се мине на електрическа тук вече според зависи дали моно или пълна.Търсиш двигател за съответната конверсия примерно от голф 3 1,4 1,6, от поло 1.1 ,1.3 ,1.4 , 1,4 16 , 1.6 ,1,6 16 .Наи тънко и удачно ще е от голф 3 1,6 АБУ има ги на тънки пари моно е така че ще трябва и резервоар с помпа.Предполагам 350 лв ще се върже ако ти си го правиш .Не забравяи да е оборудван и комп и инсталация не ти трябва стартер и алтернатор ползваш си твоите .Пускаш новата инсталация с малки преработки и всичко е ок.А наи лесно е от голф 2 1,3 мотор не се препрявя инсталацията.
Благодаря за изчерпателния отговор Somi и от това което прочетох най-добрия вариант е от голф 2 1,3 и няма значение коя година така ли ?
П.П. То няма как да мине без да се поизцапам

Ограничението е да е карбуратор .Годината няма значение.Дет викат Вадиш и слагаш без да си играеш с други работи.
Somi написа:Ограничението е да е карбуратор .Годината няма значение.Дет викат Вадиш и слагаш без да си играеш с други работи.
До0обре дет се вика

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”