Поло автоматик

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Prowler
Автомобил:
Двигател:

Поло автоматик

Мнениеот Prowler » Съб 24 мар 2007 20:01

Здравейте!

До няколко дни ще купя кола, един от вариантите е Поло 1998 г. бензин, с автоматична скоростна кутия. Можете ли да ми кажете нещо повече за колата - какви са основните проблеми, за какво трябва да се гледа. И най-вече - има ли някакви по-особени проблеми с АВТОМАТИЧНИТЕ СКОРОСТИ. Притеснявам се да не се вътря покрай автоматика, защото съм чувал какви ли не легенди, а самият аз нямам опит. Също така и сервиз, където да могат да прегледат колата и скоростите, ще ми трябва.
Благодаря ви много предварително!

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 24 мар 2007 21:37

Най-често хората от поло раздела на форума се оплакват от скоростни кутии,съединители и нестабилни обороти на празен ход

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Сря 28 мар 2007 15:33

Колега незнам за полото с автоматични, но съм карал астра 98ма с автоматични скорости и незнам дали беше от скоростите но ги смениаше предавките плачевно в бъбреците си го усещаш, а съ мкарал и авенсис 2005 автоматик ( само тези два модела съм карал с автоматични скорости) и нямаше нищо общо, но за полото незнам, то си зависи как е карано!! но предполагам като му врътнеш 1-2 кръгчета ще го видиш как е!!!

Успех :D И кажи ко е станало после!!!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”