към колегите от Варна

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
flameman5
Автомобил: Polo + Leon TDI
Двигател: AHW 2000 + ALH 2004

към колегите от Варна

Мнениеот flameman5 » Пон 02 апр 2007 14:54

Сефтосахме предната броня на Поленцето и се спукаха пластмасовите уши на левия фар и десния халоген гледано откъм купето, но стъклата са здрави. Не зная дали ще ми ги платят от каското. Та въпроса ми е ако някой има такива счупени да ми услужи за един ден за огледа пък ще видя после дали да купувам нови или ще залепя старите. :twisted: .Бронята също не е много ударена, има една резка около 30 см в началото е пробита , но после е само боята одрана. До сега не съм имал каско и не съм ходил на оглед, само от колеги черпя съвети и ако отида в това състояние може да не ми дадат почти нищо, а ремонт ще трябва. Благодаря предварително! :bowdown
П.С.:Поло 3 97г жълтите мигачи

Потребителски аватар
budimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот budimir » Пон 02 апр 2007 17:35

По принцип трябва да ти платят, но зависи от това как се е събудил застрахователя, кой е той и ти да си отстояваш по-агресивно правата. А като не са ти счупени стъклата и това те притеснява, вземи един чук и...

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пон 02 апр 2007 22:59

и аз по таз тема сус подобен поблем.

Днеска я измих колата и видях че някой ме забърсал. Леко вдлъбната задна вежда точно зад врата и задната борня серизно издрана . Някой бая се е отъркал в мен, светло син или сив.
И сега ще се прибирам към варна за празниците и се чудя как да го заведа като щета. Протокол нямам незнам кога е станало. Но преди калния дъжд го нямаше.

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Вто 03 апр 2007 9:06

А на мойта кола са редовни малките драскотинки от колички за пазаруване...основен виновник за това е паркинга на Метро Бургас, който е под наклон :evil:

Потребителски аватар
budimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот budimir » Вто 03 апр 2007 14:04

Lizard написа:..... и се чудя как да го заведа като щета. Протокол нямам незнам кога е станало.

Повечето застрахователи имат изискване за такива щети да се обявят в тридневен срок. Така че, като отидеш ще пишеш, че е станало предния ден на паркинг. При щета на паркинг не ти искат протокол от КАТ. И внимавай да не те прецакат с експертна оценка! По-добре да ти я оправят в доверен сервиз.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”