Как ли ще върви AFH с Газов инжекцион?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как ли ще върви AFH с Газов инжекцион?
Колеги .. понеже бензинат вече е 2лв ... а аз съм забелязал че всяко лято от 5 години насам се вдига средно с 30-40 стотинки за лятото ... сериозно съм се замислил дали да не сложа едно газово инжекзион-че ... дали ще има проблеми с поставянето и идейки какви пари ще ми излезе?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Слагай, недей му мисли - бих те насочил към Тартарини или ОМВЛ-РЕГ, тук биха ти казали още много марки, ама прави си сам изводите - ОМВЛ са най-големият производител на части за газови уредби в света, повечето марки, пазаруват от тях. Тартарини - тук няма кво да се коментира, всеки, който се е занимвал поне малко с газови уредби знае за какво става ?. Бих те насочил и към Виали, ама там става ? за повече пари.
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как ли ще върви AFH с Газов инжекцион?
Koksan написа:Колеги .. понеже бензинат вече е 2лв ... а аз съм забелязал че всяко лято от 5 години насам се вдига средно с 30-40 стотинки за лятото ... сериозно съм се замислил дали да не сложа едно газово инжекзион-че ... дали ще има проблеми с поставянето и идейки какви пари ще ми излезе?
Ако ти се дават пари-що не помислиш за метан-повечето шкоди фабия такси с подобен двигател са на метан.Може да е по скъпа инсталацията ама при цена на метана левче-кило избиванката е за нула време,още повече че сега има метан станции бол(един колега преди 4 години си купи Пасат с метан от Италия-10кинта 250-300км. София градско...
Колата му отдавна е на фитка само от разликата в горивата и ползите които му е донесла.
Незнам колега,ти си решаваш

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
BaHko написа:Абе на теб не ти излиза 20лв 100км в софия! Затова така приказваш!
20 лева на седмица не ми стигат. На година минавам около 35к до 45к км.!
Именно затова и при теб според мен ще е удачно да си сложиш пропан.
За метана - на нашите малки коли и малки багажници им трябва т бутилки от въглеродни влакна, кадитата идват с такива метанови сега. Само, че не знам дали в България се предлагата такива. Иначе, ако си сложиш метан забрави за багажника и трябва да си сложиш по-яки пружини отзад, да речем от Варио.
The Red Guy написа:BaHko написа:Абе на теб не ти излиза 20лв 100км в софия! Затова така приказваш!
20 лева на седмица не ми стигат. На година минавам около 35к до 45к км.!
Именно затова и при теб според мен ще е удачно да си сложиш пропан.
За метана - на нашите малки коли и малки багажници им трябва т бутилки от въглеродни влакна, кадитата идват с такива метанови сега. Само, че не знам дали в България се предлагата такива. Иначе, ако си сложиш метан забрави за багажника и трябва да си сложиш по-яки пружини отзад, да речем от Варио.
Не е задължително да усилваш задницата,просто вместо стандартните бутилки се слага една -еквивалент на 40литра пропанова.По-често ще зарежда ама кво от тва.
Но си прав за пропана-по лесно се минава преглед с него.А за метана -на 5 год. сваляне и тестване на бутилки,разправии ако не минат теста...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”