За моето поло.,,само че не разбирам въобще ккави требва да са размерите на гумите,нито на джантите,искам да са като оригиналните гуми с които е пуснато полото ,предполагам че така че е най стабилно о разхода ще е най добър,
така че ако някой знае да ми даде съвет.
мерси предварително.

Искам да си взема нови гуми с лети джанти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най важното е да спазиш изискванията на производителя!!!!ЕТ е много важно в случая-да не вземеш да изнесеш гумата много навън-ще стърже в калника,ако пък ги вкараш много навътре-завоите ще са проблем.Най-добрия вариант е да видиш какво е ЕТ числото на твоите железни джанти и да търсиш подобни ама лети(+- 5 не е от голямо значение).
Но пък от друга страна ти можеш спокойно да минеш на 15" пък и дори на16"(ако колата е тая от гаража)
Виж какво пише на капачката на резервоара за да се ориентираш най-добре
Но пък от друга страна ти можеш спокойно да минеш на 15" пък и дори на16"(ако колата е тая от гаража)
Виж какво пише на капачката на резервоара за да се ориентираш най-добре
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по препоръки от VW ориджинал за 14" размера на гумите е 185/55/14. с 15" май не е излизало поло от завода
аз карам с 185/60/14 и ЕТ35 - от завода джантите май са ЕТ37 или 39 и няма грижи - километража показва точно до към 60-70 км/ч после става по-неточен. а джантите не стърчат грозно - една идея са по-издадени от оригиналните от калника
отиваш в магазина и взимаш 14" с 4 дупки на 100мм с квото ЕТ имат и палиш

аз карам с 185/60/14 и ЕТ35 - от завода джантите май са ЕТ37 или 39 и няма грижи - километража показва точно до към 60-70 км/ч после става по-неточен. а джантите не стърчат грозно - една идея са по-издадени от оригиналните от калника

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vesko_m написа:по препоръки от VW ориджинал за 14" размера на гумите е 185/55/14. с 15" май не е излизало поло от завода![]()
мерси веско записах си и като си ги купия ше ви сложа снимки")
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”