Съвет за продажба на Поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Съвет за продажба на Поло

Мнениеот Mury » Пет 17 авг 2007 9:51

Здравейте хора,имам едно малко странно питане но няма към кого да се обърно по този въпрос и затова избрах вас :twisted: :twisted: Дойде време да продаваме на жена ми колата,Поло 1.4 98-има снимки в гаража.Мисълта ми е незнам колко да и искам защото положението е голяма дилема,колата няма никакви екстри,но е на 56 000 реални километра :idea: :idea: Купувана е чисто нова и е каран само в БГ.Та искам да ми датете съвет колко да искам на колата и разбира се ако някой от вас иска да я купи,няма проблем :wink: :wink: Благодаря предварително :wink:

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Пет 17 авг 2007 10:30

Имаш проблем колега, на фона на останалите кошници и кошнички дето влизат в БГ трудно ше успееш да я продадеш на свястна цена...

Единствения начин започваш отнякъде пък каквото сабя покаже

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Пет 17 авг 2007 12:03

Точно от това се опасявам а пък и искам да дам колата на някой свестен,или мой приятел който ще се роди с тази кола :wink: :wink:

tassbucky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tassbucky » Пет 17 авг 2007 13:14

Около 6000 лв. може да и вземеш но с доста зор.Бая обеждаване ще трябва за по голяма сума.Колегата е прав,че доста коли се внасят на по ниски цени така,че успех.

Потребителски аватар
alexbor
Автомобил:
Двигател:

трудно

Мнениеот alexbor » Пет 17 авг 2007 13:17

аз взех същото поло но SW с всички екстри за 4500лв.

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Re: трудно

Мнениеот Mury » Пет 17 авг 2007 13:20

alexbor написа:аз взех същото поло но SW с всички екстри за 4500лв.
На колко км. е колата :?: :?:

Потребителски аватар
alexbor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexbor » Пет 17 авг 2007 13:24

131000

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 17 авг 2007 13:25

Mury написа:

Охх..
ако искаш отиваме, на Горубляне, и ти показвам от 10 половера, 8 ще са под 100 хиляди..
а останалите 2 ще са на 102 хиляди..

няма как да убедиш някой, за километрите... толкоз е лъгано, че това е последното нещо, което се гледа...

+ това за тези километри колата е карана градско много, демек новият собственик го чака съединител, спирачни дискове, прочее... и това са неща, които той ще знае...

единственият шанс да го поубедиш малко.. е да го пратиш в юнитрейд ако е поддържана там, и там да види историята на колата...
даже и книжки сервизни си правят наще хора...

та пробвай с моалко по-висока цена от тази на горубляне.. ако не квот върже...

дан говорим, че окачването със сигурност ще потропва /или поне така евентуалният купувач ще си мисли за кола от БГ/

клима има ли...?
кви са и летните гуми.. оригиналните ли?

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пет 17 авг 2007 15:02

търси познат, който ти има доверие...иначе направо си е подарък, защото никой няма да ти даде парите, които тази кола заслужава

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Пет 24 авг 2007 11:53

wili98 написа:
Mury написа:

Охх..
ако искаш отиваме, на Горубляне, и ти показвам от 10 половера, 8 ще са под 100 хиляди..
а останалите 2 ще са на 102 хиляди..

няма как да убедиш някой, за километрите... толкоз е лъгано, че това е последното нещо, което се гледа...

+ това за тези километри колата е карана градско много, демек новият собственик го чака съединител, спирачни дискове, прочее... и това са неща, които той ще знае...

единственият шанс да го поубедиш малко.. е да го пратиш в юнитрейд ако е поддържана там, и там да види историята на колата...
даже и книжки сервизни си правят наще хора...

та пробвай с моалко по-висока цена от тази на горубляне.. ако не квот върже...

дан говорим, че окачването със сигурност ще потропва /или поне така евентуалният купувач ще си мисли за кола от БГ/

клима има ли...?
кви са и летните гуми.. оригиналните ли?

Спирачните дискове са нови на 10 000 Брембо
Колата допреди 1.5 години се поддържаше само в юнитрейд
написал съм че няма никакви екстри-съответно няма клима :idea:
Окачването не издава звук-рейката е рециклирана преди 1 година,всъщност това е единственото нещо което е правено по колата и не е консуматив :idea: Колата се кара само с Кастрол ,летните гуми са БФ Гуудрич,и има 2 комплекта зимни гуми-едните са на 1 сезон Пирели по 107 лв гумата ги плащах :!: :!:
Цената която смятам да искам е около 6000-6500

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Пет 24 авг 2007 11:58

+ това за тези километри колата е карана градско много

Това как го реши като колата всяка година е ходил поне 2 пъти до морето :idea: :idea: :idea: само тази не е :idea: :idea: и ако ги сметнеш се падат по 6200 км. на година от които средно 2000 извън града :idea: :idea: извинявай ма не смятам че 4000 км. в града на година са много :idea: :idea: това прави по 350 км. на месец което за някои хора ако е много незнам,има хора които навъртат тези км. за ден два :idea: :idea:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 24 авг 2007 12:04

В кофти ситуация си , за да продадеш кола на добра цена, та и да спечелиш трябва годината да е добра(за модела), екстрите да са бол и да не е в добро техническо състояние или с удар! Ако търговците в BG купуват перфектни коли за каране ще умрат от глад, а те определят ценообразуването и пазара.

Потребителски аватар
spidergb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spidergb » Пет 24 авг 2007 18:34

Тия пари дето ги искаш съм почти убеден че няма как да и ги вземеш Та аз за моя кошник броих 3800 а е 1.6 с клима хидравлика подгряване на седалките ел. стъкла. централно Ама дано ти се усмихне късмета

Потребителски аватар
Mury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mury » Съб 25 авг 2007 10:31

Да бе ама колата е в перфектно състояние,с малки забележки по боята-все пак жена ми я кара,и трябва да се смени семеринга на избирача на скоростите-5лв.и смяната е е елементарна :idea: :idea: Просто незнам,засега съм на тема да я продам на някой приятел,човек който знае за какво става въпрос :wink: :wink: Все пак може и да няма екстри,но пък за около 1000 лв можеш да си сложиш всичко,само климатика може да е лек проблем :idea: :wink:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Съб 25 авг 2007 10:50

Пробвай,колега,макар че все си мисля че много трудно ще и вземеш 6к.
Лошото е че само ти знаеш историята на колата.Купувача гледа да даде колкото се може по-малко.Дори и аз бих предпочел да ида да взема някоя напудрена за 3,5-4к и да разчитам на късмета си :!:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”