Тропа Ама Какво!!!???

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Тропа Ама Какво!!!???

Мнениеот kingralf » Нед 16 сеп 2007 20:28

Здравейте!!!:) Вчера запалих моето половерче 1.05 HZ 91г. (бензин)и го изфорсирах малко на празен ход.Изведнъж започна нещо да трака ама много яко все едно колата е дизел и двигатела шумеше като дизел.Не е от свщите веднага ги проверих данеби някоя да не работи всички си бяха ОК.Нервирах се направих едно кръгче на квартала и шума си продължи.Казах си абе да я оставя да не е някой клапан,ще ходиме на доктор.Прибрах се оставих полото на паркинга.Вечерта реших да го запаля да го чуя и за моя голяма изненада шума го нямаше нито помен от него.Днес цял ден го карам и нищо.Искам да ви попитам от какво може да е този шум аз поне като ударих едно ухо това тракане ми се чу от делкото възможно ли е ???Вие как мислите ???

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 17 сеп 2007 9:26

Ослушай се да не би да е под делкото - а именно от съединителя/скоростите. Променя ли се това тракане като натиснеш педала на съединителя?

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пон 17 сеп 2007 9:45

Anbuch написа:Ослушай се да не би да е под делкото - а именно от съединителя/скоростите. Променя ли се това тракане като натиснеш педала на съединителя?
може и някой хидравличен повдигач да е :wink: при мен един път ми се случи да трака за 10-ина минути :lol: беше зимата и половера беше загрял към 60 градуса :arrow: и на един светофар едно гъзарче с бмв 325 нещо искаше да се ръчкаме и аз естествено не пропуснах :lol: та на другия светофар спирам и чух, че тропа повдигача :shock (след дръпката вече бях на 80 градуса :lol: ) изфорсирах я 2 пъти до 7000 оборота и се оправи :lol: та може и при колегата да е хидравличен повдигач :wink:

Потребителски аватар
kingralf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kingralf » Пон 17 сеп 2007 12:47

Anbuch написа:Ослушай се да не би да е под делкото - а именно от съединителя/скоростите. Променя ли се това тракане като натиснеш педала на съединителя?

Не не е от скоростите някъде около делкото тракаше много здраво!!!А този хидравичен повдигач къде се намира ???

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”